Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κάρολος και Καμίλα: Το χρονικό της αιώνιας σχέσης τους – Από την πρώτη γνωριμία, στον γάμο στις 9 Απριλίου 2005

Κάρολος και Καμίλα: Το χρονικό της αιώνι...

Η σχέση τους έχει χαρακτηριστεί ως «τρενάκι του λούνα παρκ»

Ο Κάρολος και η Καμίλα γνωρίστηκαν το 1970, χώρισαν 18 μήνες μετά, για να τα ξαναβρούν το 1978 και να ξαναχωρίσουν το 1981.

Από το 1986 οπότε και αποφάσισαν να είναι και πάλι μαζί, ο Κάρολος και η Καμίλα υπήρξαν αχώριστοι ακόμα και στο διάστημα που και οι δύο υπήρξαν παντρεμένοι με άλλους.

Η σχέση του βασιλιά Καρόλου με τη βασίλισσά (του) Καμίλα έχει χαρακτηριστεί  – και όχι αδίκως από τα ξένα ΜΜΕ – ως «τρενάκι του λούνα παρκ» κι αυτό επειδή προτού επισημοποιηθεί είχε περάσει από πολλά στάδια.

Ένα από αυτά ήταν όταν η σχέση τους αναζωπυρώθηκε όταν και οι δύο ήταν παντρεμένοι και είχαν δημιουργήσει οικογένεια με άλλα πρόσωπα.

Εκείνος με την αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα και εκείνη με τον Άντριου Πάρκερ Μπόουλς.

Εν μέσω ενός καταιγισμού βασιλικών σκανδάλων, συμπεριλαμβανομένου του διαβόητου Tampongate, ο Κάρολος και η Καμίλα χώρισαν ο καθένας από τους συζύγους τους κι έναν χρόνο μετά τον τραγικό θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα το 1997, ο Κάρολος και η Καμίλα εμφανίστηκαν δημοσίως ως ζευγάρι.

Κάρολος και η Καμίλα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 9 Απριλίου του 2005 και η Καμίλα έλαβε τον τίτλο της δούκισσας της Κορνουάλης μετά τον γάμο τους.

Με τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, ο Κάρολος έγινε βασιλιάς Κάρολος Γ’ και απένειμε στη σύζυγό του τον τίτλο της βασίλισσας.

Αν και η σχέση τους είχε σίγουρα μια δύσκολη αρχή, οι δυο τους κατάφεραν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες, να είναι μαζί όλα αυτά τα χρόνια και εξακολουθούν να είναι «ένα» μέχρι σήμερα, ιδίως μετά τη διάγνωση, τον Φεβρουάριο του 2024 πως ο Κάρολος έχει καρκίνο.

Ίσως αυτή η αφοσίωση και φροντίδα της Καμίλα και το γεγονός ότι στέκεται σαν βράχος δίπλα στον Κάρολο σε αυτήν την μεγάλη περιπέτεια της υγείας του, υποστηρίζοντας τον όχι μόνο στο σπίτι, αλλά και στα δημόσια καθήκοντα και τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε αντ’ αυτού, έκαναν και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να αφήσει τους όποιους εδνοιασμούς είχε για την «γυναίκα που χώρισε τον πατέρα του από την μητέρα του» και να αποκτήσει μια καλή σχέση μαζί της.

Από την πρώτη γνωριμία μέχρι τον γάμο, ας δούμε το love story του βασιλιά Κάρολου, που έκανε άνω κάτω τη μοναρχία για να παντρευτεί την Καμίλα του. 

Ο πρίγκιπας Κάρολος γνώρισε την Καμίλα το 1970, όταν τους σύστησε μια κοινή τους φίλη, η Lucia Santa Cruz.

Στο βιβλίο «The Duchess: The Untold Story», η συγγραφέας Penny Junor έγραψε ότι ο Κάρολος γοητεύτηκε αμέσως από την Καμίλα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight