Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Δέκα χρόνια κάθειρξη στον 54χρονο για τη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στη Γαστούνη

Πάτρα: Δέκα χρόνια κάθειρξη στον 54χρονο...

Τρεις στη φυλακή για τη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στη Γαστούνη με λεία 100.000 ευρώ

Δεκατρείς μήνες μετά τη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στη Γαστούνη, στις αρχές Μαρτίου του 2023, οι κατηγορούμενοι για αυτή, καταδικάστηκαν στο Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών, την περασμένη Δευτέρα.

Ο 54χρονος γνωστός ποινικός καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης δέκα ετών, ενώ ο 49χρονος υπήκοος Αλβανίας ως βασικός συνεργός του, σε 9,5 χρόνια κάθειρξης. Οι δύο τους είχαν κριθεί προφυλακιστέοι όταν είχαν συλληφθεί πριν από ένα χρόνο. Ο 32χρονος υπήκοος Αλβανίας που είχε περιφερειακό ρόλο στη ληστεία, είχε αφεθεί ελεύθερος μετά τη σύλληψη με περιοριστικούς όρους, αλλά τώρα καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 2,5 ετών.

Οι κατηγορούμενοι στις 3 Μαρτίου2023, διέπραξαν τη ληστεία, κατά την οποία έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, φορώντας (κουκούλες) τύπου full face, εισήλθαν στο κοσμηματοπωλείο και με την άσκηση σωματικής βίας και με την απειλή πιστολιού, ακινητοποίησαν την ιδιοκτήτρια και αφαίρεσαν, κοσμήματα συνολικής αξίας 100.000 ευρώ.

Την υπόθεση χειρίστηκε το Τμήμα Ασφάλειας Ήλιδας όπου με μια γιγαντιαία επιχείρηση σε Καβάσιλα και Δουνέικα - με τη συμμετοχή και άλλων υπηρεσιών - εντόπισε και συνέλαβε τους δράστες.

 

πηγή ilialive.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις