Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Τρεις νεαροί Πατρινοί στις εθνικές ομάδες πινγκ πονγκ

Μιχάλης Μπετιχαβάς

Μιχάλης Μπετιχαβάς

Θα στελεχώσουν τα εθνικά αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα

Τρεις μικροί  αθλητές της Πάτρας δήλωσαν συμμετοχή και  θα στελεχώσουν τα εθνικά αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα Πινγκ-πονγκ στο διεθνές πρωτάθλημα που διοργανώνεται για δεύτερη φορά στη χώρα μας ,  στις 3 έως  7 Απριλίου  στο Λουτράκι Κορινθίας

Ο Μιχάλης Μπιτχαβάς του Ίκαρου Καστριτσίου (δανεικός φέτος από τον ΕΑΛ Φοίνικες Πάτρας ) ο Αναστάσιος Φουσέκης του Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου (δανεικός φέτος από τον Ίκαρο Καστριτσίου) και ο Σπύρος Φουσέκης του Ίκαρου Καστριτσίου

Θα υπάρξουν  ομαδικά και ατομικά αγωνίσματα, και αφορούν στις ηλικιακές κατηγορίες Under 13 και Under 15. Διοργανώτρια, η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης του αθλήματος .  

Το τουρνουά στο Λουτράκι Κορινθίας είναι το 3ο στα φετινά Europe Youth Series και περιλαμβάνει τρία αγωνίσματα. Το ομαδικό, το απλό και το διπλό μικτό. Προηγήθηκαν οι αγώνες στην Κροατία και την Τουρκία. Θα ακολουθήσουν αγώνες στην Βοσνία/Ερζεγοβίνη, τη Σερβία και τη Τσεχία.

Πλην της οικοδέσποινας χώρας θα έχουν εκπροσώπους η Αγγλία, η Ρουμανία, η Πολωνία, το Βέλγιο, η Κροατία, η Σερβία και η Κύπρος.

Συγκεκριμένα οι αθλητές μας στο ομαδικό, σύμφωνα με την απόφαση της επιτροπής προπονητών της ΕΦΟΕΠΑ  θα συμμετάσχουν  ως εξής:

 Κατηγορία Κ15 αθλητών:

 Ελλάδα 2: Αναστάσιος Φουσέκης, Γιάννης-Παναγιώτης Κιοσελόγλου (Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ Λουτρακίου)

 Κατηγορία Κ13 αθλητών:

 Ελλάδα 2: Μιχάλης Μπιτχαβάς, Σπύρος Φουσέκης

 Ειδικά οι   αθλητές  Μπιτχαβάς και Φουσέκης Σπύρος καλούνται να δώσουν άμεσα  μία σειρά δυνατών αγώνων εν ΄όψει  της συμμετοχής τους το αμέσως επόμενο Σαββατοκύριακο, στην τελική φάση του παμπαιδικού πρωταθλήματος που θα γίνει στην Πάτρα στις 12 έως 15 Απριλίου.

 Και οι δύο  αθλητές αποτελούν τον κύριο κορμό του ΑΕΣ Ίκαρου Καστριτσίου που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει και έχει ως κύριο στόχο την κατάκτηση του ομαδικού πρωταθλήματος , με ανάλογες διακρίσεις και στα ατομικά αγωνίσματα.

Μιχάλης Μπετιχαβάς

Μιχάλης Μπετιχαβάς

Τάσος Φουσέκης

Τάσος Φουσέκης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports