Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Διανύουν διαδρομή 804 χλμ με παιδικά αυτοκίνητα για να μπουν στα Γκίνες

Διανύουν διαδρομή 804 χλμ με παιδικά αυτ...

Δεν υπάρχει κάποιος κάτοχος τέτοιου ρεκόρ ακόμα

Δύο γυναίκες από τη Φλόριντα προσπαθούν να δημιουργήσουν νέο παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες διανύοντας διαδρομή 804 χιλιομέτρων με παιδικά αυτοκίνητα.

Ποιος είναι ο στόχος τους 

Η Κάσι και η φίλη της, Λόρεν καταγράφουν τις περιπέτειές τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφού ξεκίνησαν από το Τζάκσονβιλ το ταξίδι με τα παιδικά αυτοκίνητα.

Ρεκόρ Γκίνες: Αναγνώρισαν το λάθος τους για το «όχι» στον Γάλλο που έφτιαξε τον Πύργο του Άιφελ με 700.000 σπίρτα

 Οι γυναίκες στοχεύουν να φθάσουν στο Point Buoy το νοτιότερο σημείο στις ηπειρωτικές ΗΠΑ, στο Κι Γουέστ σε χρονικό διάστημα περίπου δύο μηνών.

 Ο οργανισμός των Ρεκόρ Γκίνες δεν περιλαμβάνει, όπως τόνισαν, επί του παρόντος κάτοχο ρεκόρ για τη μεγαλύτερη απόσταση που διανύθηκε με αυτοκίνητο-παιχνίδι και ενέκρινε την αίτησή τους να είναι οι πρώτες στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Πώς τους ήρθε η ιδέα 

 «Ήρθε σαν τρελή ιδέα επειδή είχαμε αυτά τα αυτοκίνητα από παιδιά» δήλωσε η Λόρεν στο δίκτυο WJXT-TV. «Συνηθίζαμε να κυκλοφορούμε με αυτοκίνητα-παιχνίδια ως παιδιά και πάντα θέλαμε να κάνουμε μια απόπειρα για το Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες. Άρα πιστεύουμε ότι αυτός θα είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να τιμήσουμε την παιδική μας ηλικία» συμπλήρωσε.

 Ταυτόχρονα με την προσπάθεια κατάκτησης του ρεκόρ συγκεντρώνουν χρήματα για φιλανθρωπικές οργανώσεις για ζώα, όπως το Δίκτυο για το Κόκκινο Πάντα στο Νεπάλ, το Κέντρο Διάσωσης Ζώων της Κόστα Ρίκα και το Καταφύγιο Άγριων Πτηνών στο Μιζούρι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις