Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Νέοι μπελάδες για τον Πρίγκιπα Χάρι: Η εμπλοκή στην αγωγή εκατομμυρίων κατά του Diddy

Νέοι μπελάδες για τον Πρίγκιπα Χάρι: Η ε...

Τι αναφέρουν τα δικαστικά έγγραφα για τον πρίγκιπα Χάρι

Το όνομα του πρίγκιπα Χάρι εμφανίζεται σε αμερικανικά δικαστικά έγγραφα που σχετίζονται με αγωγή ύψους 30 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με την οποία ο Sean “Diddy” Combs είναι σεξουαλικός κακοποιητής ανδρών και γυναικών, αποκαλύπτει η MailOnline.

Ο παραγωγός δίσκων Rodney ‘Lil Rod’ Jones’ που κατέθεσε την αγωγή-βόμβα εναντίον του Diddy, ισχυρίζεται ότι μεταξύ των κοινωνικών συναναστροφών  του ράπερ συγκαταλέγεται ο Δούκας του Σάσεξ , πρίγκιπας Χάρι και πολλοί ακόμα αστέρες.

Τι αναφέρουν τα δικαστικά έγγραφα για τον πρίγκιπα Χάρι

Τα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν στις ΗΠΑ τον περασμένο μήνα δεν υποδηλώνουν καμία παράβαση από την πλευρά του πρίγκιπα Χάρι. Δεν είναι κατηγορούμενος και κατονομάζεται μία φορά μόνο στις 73 σελίδες της αγωγής. Η MailOnline ζήτησε από τον δούκα του Σάσεξ να σχολιάσει, αλλά ως τώρα δεν έχει πάρει απάντηση.

Οι δικηγόροι του Lil Rod ισχυρίζονται ότι οι καλεσμένοι προσελκύονταν στα φερόμενα πάρτι σεξουαλικής διακίνησης του Diddy, λόγω της “πρόσβασής του σε διασημότητες όπως διάσημοι αθλητές, πολιτικοί παράγοντες, καλλιτέχνες, μουσικοί και διεθνείς αξιωματούχοι όπως ο Βρετανός βασιλικός, πρίγκιπας Harry”. Αυτή είναι η ακριβής ορολογία στα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν στη Νέα Υόρκη.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι συνάντησαν τον P Diddy και τον Kanye West σε ένα πάρτι μετά τη συναυλία που διοργάνωσαν οι πρίγκιπες για να ευχαριστήσουν όλους όσοι συμμετείχαν στη “Συναυλία για την Νταϊάνα” στο στάδιο Γουέμπλεϊ” το 2007.

Ωστόσο, ο πρίγκιπας της Ουαλίας δεν κατονομάζεται στα δικαστικά έγγραφα. Δεν είναι γνωστό πόσες φορές έχει συναντήσει ο Χάρι τον ράπερ από τότε. Αν και ο Χάρι δεν αντιμετωπίζει νομική αξίωση, δεν είναι η πρώτη φορά που οι βασιλείς εμπλέκονται σε σοβαρές δικαστικές υποθέσεις στις ΗΠΑ, με τον πρίγκιπα Άντριου να αναγκάζεται να διευθετήσει αγωγή που είχε καταθέσει η Βιρτζίνια Τζούφρε, γνωστή και ως μία από σεξουαλικές σκλάβες του Τζέφρι Έπσταϊν.

 Η υπόθεση με πρωταγωνιστή τον Sean “Diddy” Combs
Η αποκάλυψη για την εμπλοκή του ονόματος του Χάρι έγινε λίγες ώρες μετά την έφοδο του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας στις επαύλεις του Diddy στο Λος Άντζελες και στη Φλόριντα. Ο Diddy εθεάθη επίσης να δείχνει σφιγμένος καθώς εντοπίστηκε τελικά σε αεροδρόμιο του Μαϊάμι. Νωρίτερα, το ιδιωτικό του τζετ εντοπίστηκε στην Αντίγκουα αλλά δεν ήταν μέσα σε αυτό.

Ο Combs, που είναι δισεκατομμυριούχος, αντιμετωπίζει ήδη αγωγές από τρεις γυναίκες και έχει χάσει πλήθος εμπορικών συμφωνιών, λόγω των εναντίον του κατηγοριών.  Οι σχέσεις του με διασημότητες βοήθησαν τον Diddy Combs να αποκτήσει τη φήμη ότι “διοργάνωνε τα “καλύτερα” πάρτι”, υποστηρίζουν τα έγγραφα, και επίσης απέφερε χρήματα στον Diddy, στους συνεργάτες του και στις επιχειρήσεις του, όπως οι δισκογραφικές του εταιρείες.

Ο “Lil Rod”, ο οποίος έκανε την παραγωγή εννέα τραγουδιών στο “The Love Album” του Diddy το 2023: Off the Grid”, λέει ότι τον διέταξαν να στρατολογεί πόρνες και να κάνει σεξ μαζί τους για την ευχαρίστηση του σταρ στα πάρτι του. Λέει επίσης ότι ο μεγιστάνας του χιπ-χοπ τον κακοποίησε σεξουαλικά.

Ο Τζόουνς ισχυρίζεται ότι ανήλικα κορίτσια και εργαζόμενες στο σεξ ήταν καλεσμένες στα πάρτι του σταρ στο σπίτι και ότι είδε τον σταρ να ρίχνει ναρκωτικά στα ποτά. Ισχυρίζεται επίσης ότι έχει εκατοντάδες ώρες βίντεο που καταγράφουν τη “σοβαρή παράνομη δραστηριότητα” του Combs.

Ο Τζόουνς έχει επίσης κατονομάσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της βιομηχανίας ως συγκατηγορούμενους στην αγωγή του ύψους 30 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο Diddy έχει αρνηθεί τους υπάρχοντες ισχυρισμούς εναντίον του, χαρακτηρίζοντάς τους “αρρωστημένους”, και ο δικηγόρος του απέρριψε τους ισχυρισμούς του Jones ως “καθαρή φαντασία”.

‘Ο Lil Rod δεν είναι τίποτα περισσότερο από έναν ψεύτη που κατέθεσε μια αγωγή 30 εκατομμυρίων δολαρίων αναζητώντας ξεδιάντροπα μια αδικαιολόγητη πληρωμή’, δήλωσε ο δικηγόρος Shawn Holley στο TMZ τον Φεβρουάριο.

Ο Combs προσέλαβε τον Τζόουνς τον Αύγουστο του 2022 για να κάνει την παραγωγή ορισμένων τραγουδιών στο R&B άλμπουμ “The Love Album”: Off the Grid’, το οποίο ήταν υποψήφιο για Grammy μετά την κυκλοφορία του τον Σεπτέμβριο του 2023.

Ο κ. Τζόουνς συμφώνησε και έκτοτε η ζωή του έχει επηρεαστεί επιζήμια”, υποστηρίζει η αγωγή. Για περισσότερο από ένα χρόνο υπέμεινε “συνεχή ανεπιθύμητα και μη εξουσιοδοτημένα χουφτώματα και αγγίγματα του πρωκτού του”, στα σπίτια του Combs στη Φλόριντα, το Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη, καθώς και σε ένα νοικιασμένο γιοτ στις Αμερικανικές Παρθένες Νήσους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight