Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Σκάρλετ Γιόχανσον σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία «Jurassic World»

Η Σκάρλετ Γιόχανσον σε συζητήσεις για να...
Μαρτάτος Tάκης

Η γοητευτική σταρ στο ξεκίνημα της είχε παίξει πλάι στον Ρόμπερτ Ρέντφορντ στην πολύ ανθρώπινη ταινία "Ο Γητευτής των αλόγων"

Η Aμερικανίδα ηθοποιός Σκάρλετ Τζοχάνσον ή Γιόχανσον (Scarlett Johansson), αναμένεται να αρχίσει συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία «Jurassic World».

Το The Hollywood Reporter επιβεβαίωσε την είδηση και αναφέρει ότι το στούντιο της Universal Pictures προχωρά αρκετά γρήγορα με το πρότζεκτ, το οποίο έχει προθεσμία έως το καλοκαίρι του 2025.

Μετά την αποχώρηση του σκηνοθέτη Ντέιβιντ Λιτς, ο Γκάρεθ Έντουαρντς ανέλαβε να σκηνοθετήσει τη νέα ταινία της επιτυχημένης κινηματογραφικής σειράς σε σενάριο του Ντέιβιντ Κόεπ.

Η 39χρονη σήμερα Σκάρλετ Τζοχάνσον έχει την εμπειρία της πολυετούς θητείας της ως Black Widow (Μαύρη Χήρα) στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel και έχει στην έως τώρα καριέρα της, κερδίσει δύο υποψηφιότητες για Όσκαρ ερμηνείας για τους ρόλους της στις ταινίες «Jojo Rabbit» και «Marriage Story».

Όλοι θυμόμαστε πως από τους πρώτους της ρόλους ήταν σε πολύ νεαρή ηλικία, ως Γκρέις ΜακΛιν στον συγκινητικό «Γητευτή των αλόγων» του Ρόμπερτ Ρέντφορντ το 1998.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight