Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μαρίνα Σάττι: Ποιος είναι ο “τουρίστας” που πρωταγωνιστεί στο “Ζάρι”

Μαρίνα Σάττι: Ποιος είναι ο “τουρίστας” ...

Στην τηλεόραση του MEGA μίλησε ο πρωταγωνιστής του video clip του τραγουδιού “Ζάρι” με το οποίο η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2024

Ένας Αμερικανός τουρίστας φτάνει στο αεροδρόμιο των Αθηνών για να γνωρίσει τις ομορφιές της πόλης, όμως μετά από περιηγήσεις στις γραφικές γειτονιές της Πλάκας και της Ακρόπολης, βρίσκεται στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου που ντριφτάρει στον Λυκαβηττό.

Όλα αυτά στο video clip του τραγουδιού “Ζάρι” με το οποίο η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2024.

Ο άνδρας που υποδύθηκε τον “τουρίστα” στο video clip μίλησε στην τηλεόραση του MEGA και την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, περιγράφοντας την εμπειρία του από τα γυρίσματα, αλλά και τη γνωριμία του με τη νεαρή καλλιτέχνιδα.

Όπως αποκάλυψε, είναι Αμερικανός απόστρατος, ο οποίος μετά τη συνταξιοδότησή του επέστρεψε στην Ελλάδα για να ζήσει εδώ και η γνωριμία του με τη Μαρίνα Σάττι έγινε το 2016, όταν με την κόρη του παρακολούθησε μια συναυλία της στο Μέγαρο Μουσικής.

Ποια είναι η Μαρίνα Σάττι; Η ζαριά της μικρής σοπράνο

Έχω συνταξιοδοτηθεί από τον Αμερικανικό Στρατό. Είχα τοποθετηθεί στην Αμερικανική βάση στο Ελληνικό, κοντά στο παλιό αεροδρόμιο, στο τέλος της δεκαετίας του 1980. Είμαι από το Λος Άντζελες και μετά τη συνταξιοδότησή μου επέστρεψα στην Ελλάδα για να ζήσω εδώ. Συνάντησα τη Μαρίνα Σάττι για πρώτη φορά το 2016, όταν έπαιζε στο Μέγαρο Μουσικής.Εγώ και η κόρη μου εντυπωσιαστήκαμε τόσο πολύ από την εμφάνισή της που περιμέναμε να βγάλουμε φωτογραφία και της είπαμε πόσο μας άρεσε. Έπειτα, ξεκινήσαμε να πηγαίνουμε στις περισσότερες συναυλίες της. Μερικά χρόνια μετά, η Μαρίνα επικοινώνησε μαζί μου, μέσω της βοηθού της, και με ρώτησε αν θα ήθελα να παίξω στο βίντεο κλιπ της και φυσικά είπα ‘ναι'”, είπε αρχικά λέγοντας χαρακτηριστικά “ποιος μπορεί να πει ‘όχι’ στη Μαρίνα Σάττι;”.

Όσο για την εμπειρία του στα γυρίσματα, ο Αμερικανός ανέφερε πως “ήταν φανταστικά. Η Μαρίνα ήταν άψογη. Μου φέρθηκε τόσο όμορφα και με σεβασμό και με ευγένεια. Μου φέρθηκε σαν να είμαι VIP. Ένιωσα πολύ οικεία στο γύρισμα. Λάτρεψα το τραγούδι, γιατί λατρεύω όλα τα τραγούδια της Μαρίνας, καθώς είμαι φαν. Έχω ένα ένστικτο ότι θα κερδίσει. Με έχουν αναγνωρίσει πολλές φορές! Είχε πλάκα. ‘Είσαι αυτός ο τύπος από το βίντεο;’. Απάντησα ‘ναι’ και εκείνοι τραγούδησαν το ‘Τα, Τα, Τα’ όπως στο τραγούδι και ήταν αστείο. Μερικοί ακόμη άνθρωποι με συνεχάρησαν για την εμφάνισή μου.

Πείτε στην κυρία Μενεγάκη ότι είμαι μεγάλος φαν της εκπομπής της και μία από τις αγαπημένες μου εκπομπές ήταν όταν πήρε συνέντευξή από την Μαρία Μενούνος”, κατέληξε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight