Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πράσινο φως για «Ηλέκτρα», «Παραλία» και «Κάλλας»

Πράσινο φως για «Ηλέκτρα», «Παραλία» και «Κάλλας»

Τον χορό των επίσημων εγκρίσεων για την προσεχή σεζόν ανοίγει η ΕΡΤ

Το Δ.Σ. της ΕΡΤ ενέκρινε τη νέα σειρά για τη Μαρία Κάλλας και τη δεύτερη σεζόν της «Ηλέκτρας», μετά τη χούντα και με λιγότερους χίπις συνεχίζεται και η «Παραλία».

Τον χορό των επίσημων εγκρίσεων για την προσεχή σεζόν ανοίγει η ΕΡΤ, που προχωρά με βήμα ταχύ σε ανάθεση εξωτερικών παραγωγών μυθοπλασίας για το νέο της πρόγραμμα. Οι δύο πρώτες σειρές της σεζόν 2024-2025 που παίρνουν «πράσινο φως» και με τη βούλα είναι το καθημερινό σίριαλ εποχής «Ηλέκτρα» και η μίνι σειρά για τη Μαρία Κάλλας. Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, το Δ.Σ. της ΕΡΤ, που συνεδρίασε την περασμένη Πέμπτη, ενέκρινε την ανάθεση στις δύο σειρές που θα αποτελέσουν βασικά στοιχεία στο νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ1. Η «Ηλέκτρα», σε παραγωγή της JK Productions, θα συνεχιστεί με το ίδιο πρωταγωνιστικό καστ, καθώς παραμένουν η Εμιλυ Κολιανδρή, ο Αποστόλης Τότσικας, ο Τάσος Γιαννόπουλος και η Κατερίνα Διδασκάλου, ενώ η έγκριση των επεισοδίων αφορά και το 2025.

Οσον αφορά τη δεύτερη σειρά, που αφηγείται τα νεανικά χρόνια της Μαρίας Κάλλας, η ΕΡΤ εγκαινιάζει τη συνεργασία της με την εταιρεία Feelgood (υπογράφει φέτος τις «Ψυχοκόρες»). Η σειρά, συνολικής διάρκειας 10 επεισοδίων, θα φέρει τον τίτλο «Η Μαρία που έγινε Κάλλας». Για τον ιδιαίτερα απαιτητικό ρόλο της διεθνούς φήμης σοπράνο αποφασίστηκε να μην επιλεγεί κάποια γνωστή ηθοποιός, αλλά ένα νέο πρόσωπο, με γνώσεις στο κλασικό τραγούδι. Σύμφωνα με πληροφορίες, τη Μαρία Κάλλας θα υποδυθεί η 19χρονη Κλεοπάτρα Ελευθεριάδη, με σπουδές στο λυρικό τραγούδι, ενώ θα χρησιμοποιηθεί και η δική της φωνή.

 Οπως αποκάλυψε η Realnews σε προηγούμενο δημοσίευμα, τον ρόλο της δασκάλας της θα αναλάβει η Ελένη Ράντου. Και ενώ ήδη δύο σειρές παίρνουν το εισιτήριο για τη νέα σεζόν, η ΕΡΤ κάνει την έκπληξη με την «Παραλία». Παρότι αρχικά επικρατέστερο σενάριο ήταν η σειρά στα Μάταλα να ολοκληρωθεί φέτος, τα δεδομένα ανατράπηκαν. Η «Παραλία» βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στην έγκριση νέου κύκλου επεισοδίων. Σύμφωνα με πληροφορίες, η δεύτερη σεζόν θα κάνει ένα χρονικό άλμα λίγο μετά τη χούντα και θα μας μεταφέρει στο 1975. Η ιστορία θα συνεχίσει να εξελίσσεται στα Μάταλα, με τους ίδιους βασικούς χαρακτήρες, ωστόσο οι περισσότεροι χίπις θα έχουν αποχωρήσει. Διατηρώντας τελικά και τις δύο καθημερινές της σειρές, που μεταδίδονται η μία στις 19:00 και η άλλη στις 22:45, η ΕΡΤ στρέφεται πλέον σε αναζήτηση σειρών για το slot των 21:00, με στόχο να εντάξει στο πρόγραμμα και μία -τουλάχιστον κωμωδία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight