Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η δράση του κυκλώματος που ωθούσε ανήλικες στην πορνεία και πλήρωνε με κόκα

Η δράση του κυκλώματος που ωθούσε ανήλικ...

Δυο νεαρές γυναίκες από τη συμμορία, στρατολογούσαν ανήλικα κορίτσια και τα υποχρέωναν να εκδίδονται βγάζοντας από κάθε ραντεβού 200 με 400 ευρώ.

Η “συμμορία της φρίκης” με αρχηγό μια 25χρονη και θύματα τουλάχιστον 7 ανήλικα κορίτσια, εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια τις ημέρες της Αποκριάς.

Συγκεκριμένα δυο νεαρές γυναίκες από τη συμμορία, στρατολογούσαν ανήλικα κορίτσια και τα υποχρέωναν να εκδίδονται βγάζοντας από κάθε ραντεβού 200 με 400 ευρώ. Μαζί τους, ένας 25χρονος ταξιτζής που πήγαινε τα κοριτσάκια στα αρρωστημένα ραντεβού και ένας 54χρονος που εκτελούσε με το αυτοκίνητο του χρέη οδηγού.

Εκτός από τους 4 της συμμορίας, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες και σε 6 πελάτες που βίαζαν τα ανήλικα σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής της Αθήνας.

Μετά από σχεδιασμένη και συντονισμένη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, που ξεκίνησε  πρωινές ώρες της Κυριακής έως και πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας προς αναζήτηση και εντοπισμό των δραστών, σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί αντίστοιχα εντάλματα σύλληψης από το 17οΑνακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείο Αθηνών, για τις ανωτέρω πράξεις, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στην πλατεία Αττικής, Ομόνοια, Βύρωνα και Αιγάλεω αντιστοίχως, οι ανωτέρω κατηγορούμενοι, για «Εμπορία Ανθρώπων (με τις μορφές της στρατολόγησης, της μεταφοράς και της παράδοσης ανηλίκων) κατά συρροή, άπαξ και κατ’ εξακολούθηση και επιπρόσθετα η 25χρονη  για«Διακίνηση (αγορά, κατοχή και πώληση) ναρκωτικών ουσιών».

Όπως προέκυψε από την έρευνα που διενήργησε η Ασφάλεια, οι  κατηγορούμενοι προέβαιναν στη γενετήσια εκμετάλλευση ανηλίκων, συμπληρωσάντων και μη συμπληρωσάντων τα 15ετη, κατ΄ επανάληψη, και συγκεκριμένα:

Η 25χρονη από το καλοκαίρι του 2023 και έπειτα, έχοντας αναπτύξει επαφή – φιλική σχέση με τουλάχιστον επτά  ανήλικες, γεννημένες το 2006, 2007 και 2008 διευκόλυνε αυτές στην εύρεση «πελατών» για πληρωμένες ερωτικές συναντήσεις, εξωθώντας αυτές στην πορνεία, λαμβάνοντας και μέρος των χρημάτων που αποκόμιζε κάθε ανήλικη, συνήθως 50 ευρώ και μέχρι 100, ανάλογα με τα χρήματα που εισέπρατταν οι ανήλικες, από 200 έως 400 ευρώ, ενώ πολλές φορές τις συνόδευε η ίδια στα ραντεβού.

Επίσης, κάποιοι από τους «πελάτες», οι οποίοι συνευρίσκονταν με τις ανήλικες, σε συνεννόηση με την 25χρονη, παρείχαν ως αμοιβή σε αυτές, αντί χρημάτων, ναρκωτικές ουσίες και συγκεκριμένα κοκαΐνη.

Ως προς τους τρεις άλλους συλληφθέντες προέκυψε ότι, κατά το χρονικό διάστημα δράσης της η 25χρονη, χρησιμοποιώντας, ο μεν 25χρονος ταξιτζής  το Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητό του ο δε 54χρονος το Ι.Χ. αυτοκίνητό του, μετέφεραν τις ανήλικες από και προς τα ξενοδοχεία που λάμβαναν χώρα οι επ΄αμοιβή ερωτικές συναντήσεις, συνεργαζόμενοι προς τούτο με την25χρονη.

Η 21χρονη, σε μη επακριβώς προσδιορισμένο χρόνο, αλλά κατά ίδιο χρονικό διάστημα δράσης και των λοιπών συλληφθέντων, προήγαγε στην πορνεία, διευκολύνοντας στην εύρεση «πελατών», μια ανήλικη γεννημένη 2007, λαμβάνοντας και μέρος των χρημάτων που αποκόμιζε η ανήλικη και δη το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ από κάθε συνεύρεση. 

Η σχηματισθείσα δικογραφία υπεβλήθη, την 14-03-2024, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, απ’ όπου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος των κατηγορουμένων για τα ανωτέρω αδικήματα και η υπόθεση παραπέμφθηκε για κύρια ανάκριση στο 17ο  Ανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Αθηνών, απ’ όπου και εκδόθηκαν τα Εντάλματα Σύλληψης.Κατόπιν παραγγελίας του 17ου Ανακριτικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Αθηνών, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων διενεργήθηκε έρευνα πρωινές ώρες  της 18-03-2024 στις οικίες των ανωτέρω συλληφθέντων προς ανεύρεση στοιχείων που σχετίζονται με την υπόθεση, και κατασχέθηκαν ψηφιακά πειστήρια καθώς και μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών, πιθανόν ινδικής κάνναβης, στην οικία της στην περιοχή του 

 

πηγή newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις