Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μαρία Μπεκατώρου: «Θεωρώ εξωφρενική την τιμή του λαδιού»

Μαρία Μπεκατώρου: «Θεωρώ εξωφρενική την ...

Τι είπε σε τηλεοπτική εκπομπή

Στο «καυτό» ζήτημας της ακρίβειας και ειδικότερα στην τιμή του λαδιού αναφέρθηκε η γνωστή παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου, που ήταν καλεσμένη στο «Όλα για τη ζωή μας Vita».

«Έχω μπει στη διαδικασία να κοιτάζω τις τιμές. Θεωρώ εξωφρενική την τιμή του λαδιού. Εγώ άλλο λάδι βάζω στο φαγητό και παίρνω ένα πιο καλό λάδι για τη σαλάτα μου», δήλωσε η Μαρία Μπεκατώρου, σημειώνοντας πως πλέον είναι πιο «φειδωλή» ως προς τις ποσότητες που αγοράζει.

«Μπορεί να λέμε πως συνηθίσουμε να τρώμε υγιεινά, ωστόσο, σε μία εποχή ακρίβειας έχουμε μειώσει την ποσότητα αλλά και την ποιότητα του φαγητού. Πόσο μάλλον, όταν όσο και να θέλει κάποιος να κάνει μία πιο υγιεινή διατροφή, οι τιμές είναι στα ύψη», τόνισε η ίδια.

Και συνέχισε: Παλιά έπαιρνα πιο πολλές ποσότητες και τώρα είμαι πιο φειδωλή. Έχω αντικαταστήσει ακόμα και τα σνακ με κάτι πιο υγιεινά και όχι τόσο ακριβά».

Η Μαρία Μπεκατώρου είπε πως στο σπίτι της μαγειρεύουν συνέχεια και πάντα υπάρχει σπιτικό φαγητό και πως παλιότερα τύχαινε να πετάξει κάποια προϊόντα, τα οποία δεν πρόλαβαν να καταναλωθούν όπως τα λαχανικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight