Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ιδιωτικά πανεπιστήμια: Και η Μαρίνα Σάττι τελείωσε το Μπέρκλεϊ, είπε ο Γιώργος Παπανδρέου

Ιδιωτικά πανεπιστήμια: Και η Μαρίνα Σάττ...

Πώς ο πρώην πρωθυπουργός συνέδεσε την τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2024 με τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Στη Μαρίνα Σάττι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2024 αναφέρθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας στη Βουλή πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα μη κρατικά πανεπιστήμια.

Ο βουλευτής Αχαϊας του ΠΑΣΟΚ επισήμανε το γεγονός ότι η τραγουδίστρια Μαρίνα Σάττι έχει τελειώσει το αμερικανικό πανεπιστήμιο Μπέρκλεϊ.

Επιχειρηματολογώντας ότι τα παραρτήματα των ξένων πανεπιστημίων θα μπορούσαν να λειτουργήσουν στην Ελλάδα με την συνδρομή του ελληνικού δημοσίου, ο Γιώργος Παπανδρέου είπε χαρακτηριστικά: «Ξένα παραρτήματα. Αν τα θέλετε - ας πούμε ότι τα θέλουμε - γιατί να μην γίνουν με την αρωγή του κράτους; Ήμουν στο Αμπου Ντάμπι σε συνέδριο κορυφής για τον πολιτισμό, μίλησα σε αυτό το συνέδριο και είδα ότι έχουν ένα ξένο πανεπιστήμιο το οποίο συνεργάζεται με το πολύ καλό πανεπιστήμιο της Αμερικής το Μπέρκλεϊ, της μουσικής - μάλιστα η Μαρίνα Σάττι είναι απόφοιτος αυτού του πανεπιστημίου- όμως είναι με την συνεργασία του κράτους και το πτυχίο αναγνωρίζεται από το εκεί κράτος».

lifo.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις