Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αγανακτισμένοι επιχείρησαν έφοδο στη "Μεγάλη Βρετάνια" επειδή "μυρίστηκαν" βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Αγανακτισμένοι επιχείρησαν έφοδο στη &qu...

"Κανείς δεν μπορεί να μας εκμεταλλευτεί, μας χρωστάνε δεν τους χρωστάμε" έγραψαν στη σελίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας

21.42 Ένταση επικράτησε στο Σύνταγμα,  όταν σύμφωνα με το protothema  μεγάλο μέρος των διαδηλωτών επιχείρησαν να κάνουν έφοδο  στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια, καθώς υπήρχαν φήμες ότι στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, δειπνούσαν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Τελικά η «επιδρομή» αποφεύχθηκε  αλλά εκατοντάδες Αγανακτισμένοι παρέμειναν για αρκετή ώρα έξω από το ξενοδοχείο, φωνάζοντας υβριστικά συνθήματα.

Στις 7 το πρωί της Τετάρτης, οι «Αγανακτισμένοι» έχουν προαναγγείλει τρεις μεγάλες συγκεντρώσεις, μία στο Σύνταγμα, μια στο Παναθηναϊκό Στάδιο και μια στη στάση του Μετρό στον Ευαγγελισμό. Από αυτά τα τρία σημεία, θα ξεκινήσει η περικύκλωση της Βουλής.

 

20.58 Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται μπροστά από την είσοδο της Βουλής επί της Βασιλίσσης Σοφίας, όπου έχουν συγκεντρωθεί Αγανακτισμένοι προετοιμάζοντας την αυριανή μεγάλη κινητοποίηση. Πριν από λίγο σημειώθηκε ένταση μεταξύ των Αγανακτισμένων, όταν ακούστηκαν πολιτικά μηνύματα. Τελικά με τη παρέμβαση των ψυχραιμότερων δεν πήρε έκταση το επεισόδιο.

 

ΧΑΚΕΡΣ ΣΤΗΝ...ΠΡΟΕΔΡΙΑ

Χάκερς χτύπησαν στην επίσημη σελίδα της Προεδρίας της Ελληνικής Δημοκρατίας. Μέχρι το απόγευμα η σελίδα του Προέδρου εμφάνιζε ένα βίντειο  απο τις κινητοποιήσεις των Αγανακτισμένων και  έγραφε το ακόλουθο μήνυμα:

«ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ! Είμαστε εδώ δυνατοί και πολλοί κανείς δεν μπορεί να μας θάψει πλέον. Κανείς δεν μπορεί να μας εκμεταλλευτεί, μας χρωστάνε δεν τους χρωστάμε. Θέλουμε τα όνειρα μας με σάρκα και οστά, θέλουμε να ζήσουμε, θέλουμε να αναπνεύσουμε ελευθερία. ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις