Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Τραμπ έπαθε «Μπάιντεν»: Αποκάλεσε Μερσέντες την σύζυγό του Μελάνια - Πώς τον δικαιολόγησαν

Ο Τραμπ έπαθε «Μπάιντεν»: Αποκάλεσε Μερσ...

Ο Τραμπ απευθύνθηκε με λάθος όνομα στην σύζυγό του, κατά την διάρκεια ομιλίας του

Τον τελευταίο καιρό ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν μας έχει συνηθίσει σε «γκάφες» που δίνουν κάθε φορά «τροφή» για σχόλια στους επικριτές του για να συνεχίσουν να αμφισβητούν τη δεύτερη υποψηφιότητά του για τον Λευκό Οίκο, επικαλούμενοι το γήρας.

Αυτή τη φορά όμως το «λάθος» ήρθε από τον αντίπαλο του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος αναφερόμενος στην σύζυγό αντί να την φωνάξει Μελάνια, την είπε Μερσέντες!

«Μερσέντες, αυτό είναι πολύ καλό!»
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Συνέδριο Συντηρητικής Πολιτικής Δράσης το Σάββατο, ο Ντόναλντ Τραμπ ενώ παρουσίασε τη σύζυγό του, την πρώην Πρώτη Κυρία, Μελάνια, φάνηκε λίγο αργότερα να ξεχνάει το όνομά της, καθώς είπε μετά από δυνατά χειροκροτήματα: «Μερσέντες, αυτό είναι πολύ καλό!».

Αμέσως, οι σύμμαχοί του για να «σώσουν» την κατάσταση τόνισαν ότι πιθανότατα αναφερόταν στη Mercedes Schlapp, πολιτική σχολιάστρια και σύζυγο του προέδρου της Αμερικανικής Συντηρητικής Ένωσης (διοργανωτή του CPAC) και πρώην στελέχους του Λευκού Οίκου Matt Schlapp, την οποία ανέφερε αργότερα στην ομιλία του.

 

Πώς δικαιολόγησαν τον Τραμπ
Για να σβήσει τη φωτιά που άναψε ο Τραμπ, παρενέβη η Mercedes Schlapp η οποία αποκάλεσε τις αναφορές σχετικά με την γκάφα «Fake News στα καλύτερά τους».

Πάντως έχει ανοίξει ήδη η συζήτηση σχετικά με την διανοητική επάρκεια του Τραμπ καθώς διεξάγει εκστρατεία για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικανών. Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, ο Τραμπ μπερδεύει τον Δημοκρατικό αντίπαλό του, τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, με τον πρώην πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις