Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ποιο γνωστό τηλεοπτικό πρόσωπο ξεπουλάει τα υπάρχοντά της;

Ποιο γνωστό τηλεοπτικό πρόσωπο  ξεπουλάε...

Τα δάνεια για το σπίτι της με την πισίνα έχουν ξεπεράσει τα 600.000 ευρώ.

Έχει χάσει τον ύπνο της γνωστή τηλεπερσόνα εξαιτίας των υψηλών δανείων που δεν μπορεί να αποπληρώσει με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε τραγική κατάσταση τον τελευταίο καιρό. Τα δάνεια για το σπίτι της με την πισίνα έχουν ξεπεράσει τα 600.000 ευρώ.

Μέχρι πρόσφατα η τηλεοπτική κυρία κατάφερνε να καλύπτει τις υποχρεώσεις της, όμως μετά τις απότομες αλλαγές στο τηλεοπτικό πεδίο τα οικονομικά της έπεσαν πολύ, με αποτέλεσμα «το ακριβό της παντεσπάνι» όπως αποκαλούσε η ίδια την παχυλή της αμοιβή να γίνει «μεροδούλι μεροφάι».

Η γνωστή τηλεπερσόνα που είχε χτίσει ένα «βασίλειο» για τον εαυτό της τώρα κινδυνεύει να της πάρουν ότι έχει και δεν έχει, αφού δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις των δανείων της.
Το σπίτι της βρίσκεται στα Βόρεια Προάστεια είναι ένα μικρό παλάτι με εσωτερική πισίνα, αίθριο και εξωτερική πισίνα. Το δάνειο των 600.000 το είχε πάρει για να συμπληρώσει το ποσό που είχε ήδη για να αγοράσει το σπίτι.

Πριν λίγες μέρες μάλιστα επισκέφθηκε γνωστό δικηγόρο για να τη βοηθήσει προκειμένου να αντιμετωπίσει την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει. Πληροφορίες μάλιστα λένε ότι προσπαθεί να ξεπουλήσει ότι άλλο περουσιασκό στοιχείο έχει προκειμένου να αρχίσει και πάλι να πληρώνει τα δάνειά της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight