Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ζάκυνθος: Αποπειράθηκαν να χρηματίσουν την 19χρονη για να αποσύρει την καταγγελία περί βίαιης διακοπής της κύησής της

Ζάκυνθος: Αποπειράθηκαν να χρηματίσουν τ...

Η 19χρονη τους κατήγγειλε στον Εισαγγελέα - Τι δηλώνει η δικηγόρος της Γιάννα Παναγοπούλου

Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, κατέφυγε η 19χρονη κοπέλα που καταγγέλει οτι εξαναγκάστηκε σε διακοπή της κύησής της και ξυλοκοπήθηκε από τον 27χρονο σύντροφο της προκειμένου να αποβάλλει.

Η κοπέλα υπέβαλε μήνυση κατά συγκεκριμένων προσώπων τους  οποίους καταγγέλλει ότι της πρόσφεραν χρήματα για να την εξαγοράσουν προκειμένου να αποσύρει την αρχική της καταγγελία.

Η 19χρονη κοπέλα συνοδευόμενη από την μητέρα της, υπέβαλλαν αμφότερες την παραπάνω μήνυση για ποινικά αδικήματα που τελέστηκαν εις βάρος τους από τους μηνυόμενους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα τόσο η μητέρα όσο και η γιαγιά της 19χρονης, οι οποίες είχαν κατηγορηθεί από την άλλη πλευρά ως δήθεν υπεύθυνες για την διακοπή της κυήσεως της νεαρής κοπέλας, αναμένεται να περάσουν στην αντεπίθεση καταθέτοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία που αποδεικνύουν την μη εμπλοκή τους στην υπόθεση.

 

Από την πλευρά της η δικηγόρος της 19χρονης κοπέλας, Γιάννα Παναγοπούλου, προέβη στην ακόλουθη δήλωση, για την εν λόγω υπόθεση:

«Ορισμένοι νομίζουν ότι με απειλές και με δόλιο τρόπο προσφέροντας χρήματα θα καταφέρουν να εξαγοράσουν την νεαρή κοπέλα και την οικογένειά της και μάλιστα ότι θα καταφέρουν να την εξαναγκάσουν αφενός να ανακαλέσει την καταγγελία της και αφετέρου με αθέμιτα μέσα προσπαθούν να κλονίσουν την αξιοπιστία της ιδίας και των οικείων της με ψευδή στοιχεία. Πλανώνται οικτρά! Να είναι βέβαιοι ότι θα μας βρουν απέναντι τους στα Δικαστήρια. Η νεαρή κοπέλα και η μητέρα της υπέβαλαν ήδη μήνυση Ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ζακύνθου εναντίον συγκεκριμένων προσώπων για ποινικά αδικήματα που τελέστηκαν εις βάρος τους εισφέροντας στη Δικαιοσύνη συγκεκριμένα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του κοριτσιού δέχονται απίστευτες πιέσεις, απειλές και βίαιες συμπεριφορές από συγκεκριμένα άτομα του περιβάλλοντος του κατηγορουμένου για να αποσύρουν την καταγγελία εις βάρος του. Δεν θα αφήσουμε κανέναν με αξιόποινη συμπεριφορά που να μην τον οδηγήσουμε στη Δικαιοσύνη ώστε να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Επιπλέον έχουμε εντολή να κινηθούμε νομικά  και με μηνύσεις και με αγωγές αποζημιώσεως κατά όλων αυτών των προσώπων που με περισσή θρασύτητα και μάλιστα δείχνοντας το πρόσωπό τους στα ΜΜΕ και προβαίνοντας σε δημόσιες τοποθετήσεις στοχοποιούν ευθέως τη γιαγιά ή την μητέρα της κοπέλας ως δήθεν δράστιδες της διακοπής κυήσεως της νεαρής κοπέλας».

Υπενθυμίζεται πως ο 27χρονος σύντροφος της κοπέλας, αλβανικής καταγωγής, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Δευτέρα (26/2) για τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας, της διακοπής κυήσεως, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της κλοπής.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις