Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ζάκυνθος: «Είμαι αθώος» ισχυρίζεται ο 27χρονος που κατηγορείται για τη διακοπή κύησης της συντρόφου του

Ζάκυνθος: «Είμαι αθώος» ισχυρίζεται ο 27...

Τι συνέβη

Για την ερχόμενη Δευτέρα πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί ο 27χρονος στη Ζάκυνθο που κατηγορείται ότι εξανάγκασε τη σύντροφο του να πάρει φάρμακα προκειμένου να διακοπεί η κύηση της, με αποτέλεσμα η κοπέλα να αποβάλει το έμβρυο.

Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε σήμερα (22/2/24) στον Εισαγγελέα ο οποίος για την αποβολή του εμβρύου, του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για την κατηγορία της διακοπής κύησης. Μέσω του δικηγόρου του ζήτησε κι έλαβε προθεσμία για τις 26 Φεβρουαρίου, ενώ ο ίδιος ισχυρίζεται ότι είναι αθώος. 

«Ο εντολέας μου αρνείται όλες τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται. Δεν έχει διαπράξει τίποτε από αυτά για τα οποία κατηγορείται. Λάβαμε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα. Ο ίδιος είναι σαφής στις απαντήσεις του και δείχνει ότι πραγματικά δεν έχει σχέση με όλα αυτά. Φρονεί ότι άδικα βρίσκεται σε αυτή τη θέση», λέει o δικηγόρος του 27χρονου Παναγιώτης Κεφαλληνός.

Από την πλευρά του ξάδερφος του φερόμενου ως δράστη, εκφράζει την πεποίθηση του ότι το συγγενικό του πρόσωπο δεν έχει καμία σχέση με την αποτρόπαια πράξη. 

«Ο ξάδελφος μου είναι αθώος. Δεν ήταν ποτέ βίαιος. Είναι ήρεμος άνθρωπος, δεν θα έκανε ποτέ κακό. Με τίποτα δεν τα έχει κάνει όλα αυτά που λένε. Έδειχνε ότι είναι καλά με το κορίτσι. Άλλωστε την κοπέλα την πήγε από μόνος του αυτός στο νοσοκομείο. Πως θα μπορούσε να την είχε πάει αυτός ενώ της έχει κάνει όλο αυτό το κακό».

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις