Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Παλαιοχριστιανός: Γιατί δεν του επέτρεψαν να δει τον 15χρονο γιο του

Παλαιοχριστιανός: Γιατί δεν του επέτρεψα...

Δεν επέτρεψαν στον 45χρονο να μπει στο Παίδων

Έξω από το νοσοκομείο Παίδων, βρέθηκε ο 45χρονος πατέρας της κοινότητας των παλαιοχριστιανών στην Κορινθία, με την αστυνομία να του απαγορεύει την είσοδο.

Ο 45χρονος ήθελε να δει τον 15χρονο γιο του ο οποίος βρισκόταν μαζί του στην Κορινθία όταν συνελήφθη. Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας έδωσε εντολή ώστε το παιδί που ήταν μαζί με τον πατέρα, τη στιγμή εκείνη, να μεταφερθεί αμέσως στο Παίδων.

Μιλώντας στις κάμερες, ο 45χρονος ανέφερε: «Μου είπαν ότι πρέπει να επικοινωνήσω με τον εισαγγελέα. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν με αφήνουν να δω το παιδί μου. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί, έχω ακόμα την επιμέλεια».

Άφαντα τα υπόλοιπα παιδιά
Την ίδια ώρα, άκαρπες παραμένουν οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό των υπόλοιπων παιδιών της κοινότητας. «Η Ελληνική Αστυνομία έχει προκαταρκτική από τον εισαγγελέα και πρέπει να την ερευνήσει. Να παρέχουμε οτιδήποτε χρειαστεί ο κοινωνικός λειτουργός ώστε να διαπιστωθούν οι συνθήκες διαβίωσής των παιδιών. Έχουμε ενημερώσει πως δεν έχουν βρεθεί τα παιδιά και συνεχίζουμε να τα αναζητούμε», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου.

Μέσα σε 24 ώρες ο 45χρονος πρέπει να δώσει δείγμα DNA
«Σε ό,τι αφορά το δείγμα DNA πρέπει ο 45χρονος σε 24 ώρες να μας δώσει υλικό. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει εμείς να ενημερώσουμε τον εισαγγελέα. Ο εισαγγελέας μπορεί να διατάξει την λήψη δείγματος χωρίς τη συγκατάθεσή τους», πρόσθεσε η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, κάτι το οποίο πρακτικά σημαίνει ότι στις επόμενες ώρες είτε θα δεχτεί ο 45χρονος να δώσει DNA είτε θα απαγγελθεί κατηγορία για απείθεια και νέα σύλληψη.

Όσο για το πού βρίσκονται τα παιδιά, η κα Δημογλίδου ξεκαθάρισε πως η ΕΛΑΣ δεν γνωρίζει και απλά ερευνά: «Δεν αποκλείεται να βρίσκονται σε μοναστήρια τα παιδιά. Ψάχνουμε περιοχές ανάλογα με τις πληροφορίες. Δεν είναι καταζητούμενοι οι άνθρωποι, εκτελούμε την εισαγγελική παραγγελία».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις