Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Κινητοποίηση στο Σύνταγμα, την Πέμπτη, από τους μελισσοκόμους

Πάτρα: Κινητοποίηση στο Σύνταγμα, την Πέ...

Ξεκινούν τα ξημερώματα από το Παμπελοποννησιακό Στάδιο με αγροτικά αυτοκίνητα

Οι μελισσοκόμοι, προγραμματίζουν το πρωί της Πέμπτης συλλαλητήριο στο Σύνταγμα.

 Μετά τη διαμαρτυρία που πραγματοποίησαν στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα προχωρούν σε συγκέντρωση, στο κέντρο της Αθήνας.

Οι μελισσοκόμοι της Αχαΐας δίνουν ραντεβού με όλους τους συναδέλφους τους από την υπόλοιπη χώρα στην πλατεία Συντάγματος.

Οπως έχουν προγραμματίσει θα συναντηθούν στις 4 τα ξημερώματα στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο με αγροτικά αυτοκίνητα φορτηγά και πούλμαν και στη συνέχεια το κονβόι θα κατευθυνθεί στο Ρίο όπου θα συναντηθούν με τους μελισσοκόμους της Αιτωλοακαρνανίας και της Ηπείρου και όλοι μαζί θα κινηθούν προς τον Ισθμό. Εκεί θα αναμένουν συνάδελφοί τους από την υπόλοιπη Πελοπόννησο, ώστε να σχηματίσουν μεγάλη μηχανοκίνητη πορεία που θα φθάσει στην Αθήνα.

Στα αιτήματά τους όπως αναφέρουν συμπεριλαμβάνεται η άρση των πυροσβεστικών διατάξεων, που τους απαγορεύει τους καλοκαιρινούς μήνες το άναμμα του καπνιστηρίου μετά τις 10 το πρωί."Επί της ουσίας μας απαγορεύει την εργασία" τονίζουν.

Ζητούν επιδότηση επικονίασης, αναδεικνύουν το θέμα "των ελληνοποιήσεων στο μέλι", καθώς και τα ζητήματα του αυξημένου κόστους των καυσίμων και των πρώτων υλών "που έχουν εκτινάξει το κόστος παραγωγής, σε σημείο που να μην είναι βιώσιμο το επάγγελμα".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις