Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγανακτισμένοι Πάτρας: Με πούλμαν στην Αθήνα για τον αποκλεισμό της Βουλής

Αγανακτισμένοι Πάτρας: Με πούλμαν στην Α...

Οι πατρινοί είναι αποφασισμένοι να έχουν δυναμική παρουσία στο Σύνταγμα κατά του μεσοπρόθεσμου

Στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας που θα γίνουν έξω από την Βουλή κατά την ημέρα ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος, θα συμμετάσχουν δυναμικά οι πατρινοί. Για το λόγο αυτό απευθύνουν κάλεσμα μέσω της ιστοσελίδας τους στο Facebook.

Εκεί έχει  δημιουργηθεί ειδική ομάδα για όσους «μόνο», όπως χαρακτηριστικά λέγεται, θέλουν αλλά και μπορούν να μεταβούν στην Πρωτεύουσα.

Οι διαδηλωτές θα κάνουν από σήμερα πρόβα τζενεράλε και θα κοιμηθούν στο Σύνταγμα για να ξεκινήσει από νωρίς το πρωί αύριο ο αποκλεισμός.

Στις 7 το πρωί της Τετάρτης, οι «Αγανακτισμένοι» έχουν προαναγγείλει τρεις μεγάλες συγκεντρώσεις, μία στο Σύνταγμα, μια στο Παναθηναϊκό Στάδιο και μια στη στάση του Μετρό στον Ευαγγελισμό. Από αυτά τα τρία σημεία, θα ξεκινήσει η περικύκλωση της Βουλής.

Μέχρι τότε, όπως αναφέρει το ψήφισμα, "οργώνουμε την Αθήνα για να μεταφερθεί παντού το κάλεσμα της Λαϊκής Συνέλευσης του Συντάγματος" με στόχο να μπλοκαριστεί το πρόγραμμα, που φέρνει μεγάλες περικοπές και πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων - μαμούθ.  

Στο ψήφισμα αναφέρεται επίσης: "Τώρα που η κυβέρνηση προσπαθεί να περάσει το μεσοπρόθεσμο, περικυκλώνουμε τη Βουλή, μαζευόμαστε και μένουμε στο Σύνταγμα. Όλοι μαζί συνεχίζουμε και δυναμώνουμε τις κινητοποιήσεις που ξεκινήσανε στις 25 Μάη.

Για όσους δεν μπορέσουν να μεταβούν στην Αθήνα, καλούνται μέσω του διαδικτύου να παραστούν στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί αύριο το απόγευμα απο τις 7 έως τις 10 το βράδυ στην πλατεία Γεωργίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις