Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ορεινή Κορινθία: Συνελήφθη ο πατέρας των «παλαιοχριστιανών» – Στο «Παίδων» ο 15χρονος

Ορεινή Κορινθία: Συνελήφθη ο πατέρας των...

Ο 45χρονος συνελήφθη για έκθεση ανηλίκων και απείθεια σχετικά με τον νόμο για την υποχρεωτικότητα φοίτησης των παιδιών σε σχολείο.

Συνελήφθη ο πατέρας των «παλαιοχριστιανών» που μένουν στα λαγούμια στην ορεινή Κορινθία, ο οποίος προσήχθη το πρωί της Κυριακής μετά από έφοδο της αστυνομίας παρουσία εισαγγελέα.

Ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας των «σπηλαίων» που διαμένει κάτω από πρωτόγονες και άθλιες συνθήκες στην Ορεινή Κορινθία, συνελήφθη για έκθεση ανηλίκων και απείθεια σχετικά με τον νόμο για την υποχρεωτικότητα φοίτησης των παιδιών σε σχολείο. 

Την ίδια ώρα, ο 15χρονος γιος του, ο μόνος που εντοπίστηκε κατά την επέμβαση αστυνομικών και εισαγγελικών αρχών στα λαγούμια, έχει μεταφερθεί για εξετάσεις στο νοσοκομείο «Παίδων». 

Στο μεταξύ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες σε τρεις περιοχές της χώρας για τον εντοπισμό των υπόλοιπων ανήλικων παιδιών της οικογένειας.

Συγκεκριμένα, οι Αρχές αναζητούν τα παιδιά στην Κόρινθο, στην Άρτα και στη Λαμία.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ερευνάται αν στην Άρτα υπάρχει και άλλη κοινότητα «παλαιοχριστιανών», όπου ενδεχομένως να έχουν μεταβεί τα παιδιά. 

Κορινθία: Θρίλερ με τα παιδιά της οικογένειας που μένει σε λαγούμι – Έρευνες και στην Λαμία για τον εντοπισμό τους

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις