Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πέτρος Ψωμάς: «Συνεχίζουμε ενδυναμωμένοι!» - Ανακοινώθηκαν πρωτοβουλίες

Πέτρος Ψωμάς: «Συνεχίζουμε ενδυναμωμένοι...

Πλήθος κόσμου στην κοπή πίτας του σπιράλ

Ο έκτος όροφος του ξενοδοχείου «MyWay» αποδείχτηκε μικρός για να φιλοξενήσει τους Πατρινούς που έδωσαν το παρών στην κοπή της πίτας του σπιράλ, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Ο Πέτρος Ψωμάς και τα στελέχη της δημοτικής παράταξης υποδέχτηκαν μέλη, φίλους, γνωστούς, ψηφοφόρους, πολιτικούς παράγοντες, εκπροσώπους φορέων, ένα πλήθος κόσμου που ξεπέρασε τα 300 άτομα και δημιούργησε μια πολύ θερμή ατμόσφαιρα.

Το σπιράλ γιόρτασε παράλληλα τα πέμπτα του γενέθλια και οι άνθρωποί του ένιωσαν μεγάλη ικανοποίηση που μοιράστηκαν τη γιορτή τους με πολλούς Πατρινούς.

«Η παρουσία σας μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε» είπε στον σύντομο χαιρετισμό του ο επικεφαλής της παράταξης. «Στο σπιράλ είτε κερδίζουμε, είτε μαθαίνουμε. Και είμαι πολύ χαρούμενος που όλη τη γνώση που συσσωρεύσαμε τα προηγούμενα χρόνια την αξιοποιούμε προς όφελος της Πάτρας και τον δημοτών της». Και συμπλήρωσε πως το ταξίδι του σπιράλ συνεχίζεται «με πίστη στις ίδιες πάντα αρχές και αξίες, με έμπνευση την Πάτρα, με στόχο την υλοποίηση του κοινού μας οράματος για την πόλη που αγαπάμε και με την ισχυρή πεποίθηση πως η αυτοδιοίκηση πρέπει να παραμείνει ανεξάρτητη».

Κατά την εκδήλωση ανακοινώθηκαν δράσεις, εκδηλώσεις και κινήσεις που ετοιμάζει το σπιράλ για τους επόμενους μήνες: αποκριάτικο πάρτι, δημόσια συζήτηση με το άνοιγμα του φακέλου «Κυκλοφοριακό», αυτοδιοικητική αποστολή σε Πρέβεζα και Ιωάννινα, έκθεση «Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας» με παράλληλες εκδηλώσεις που θα τιμήσουν την Πάτρα ως Ολυμπιακή πόλη, ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη με ενδιάμεσες στάσεις σε δήμους της Μακεδονίας και της Θράκης, σειρά πρωτοβουλιών για την περαιτέρω ανάδειξη του θέματος της μαρίνας μεγάλων σκαφών κ.α.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ο περιφερειακός σύμβουλος Σπύρος Σκιαδαρέσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Φίλιππος Οικονόμου και Φίλιππος Παπαγεωργίου, ο εκδότης Θεόδωρος Λουλούδης, μέλη του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου, ο πρώην αντιδήμαρχος Σπύρος Δεμαρτίνος. Χαιρετισμό απέστειλε ο Πρόεδρος του Τ.Ε.Ε. Δυτικής Ελλάδος και δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Καραχάλιος, ενώ εκπροσωπήθηκε και έστειλε ευχές ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν το «Αχαϊκό Εντελβάις» και το «My Way Hotel & Events». Η εκδήλωση πλαισιώθηκε μουσικά από τους ήχους του πιάνου της Σοφίας Μιχαηλίδη. Τα φλουριά της πίτας βρήκαν η Ελένη Χριστοπούλου και ο Ηλίας Σκαρπέτας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις