Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ναβάλνι: Θρίλερ με την σορό του – Δεν είναι στο νεκροτομείο που υπέδειξαν στην οικογένεια

Ναβάλνι: Θρίλερ με την σορό του – Δεν εί...

Διαστάσεις θρίλερ στην υπόθεση θανάτου του αναστάτωσε την Ευρώπη και την Αμερική

Σε θρίλερ εξελίσσεται το που βρίσκεται η σορός του  Αλεξέι Ναβάλνι, αφού όπως αναφέρει η επρόσωπός του δεν είναι στο Σλέχαρντ, όπως είχε ενημερωθεί.

Οι αρχές είχαν ενημερώσει πως η σορός του Αλεξέι Ναβάλνι έχει μεταφερθεί στο μοναδικό νεκροτομείο της Σαλέχαρντ, της πόλης που βρίσκεται εγγύτερα στην φυλακή όπου πέθανε. 

Η εκπρόσωπος του Ναβάλνι, η Κίρα Γιάρμις ωστόσο έγραψε στο Χ ότι ένας δικηγόρος του και η μητέρα του, η Λιουντμίλα Ναβάλναγια, έφτασαν στο νεκροτομείο όπου τους παρέπεμψαν οι σωφρονιστικές αρχές.

Όμως το νεκροτομείο ήταν κλειστό, παρότι από τη φυλακή τους διαβεβαίωναν ότι λειτουργούσε και ότι η σορός ήταν εκεί.

Ο δικηγόρος τηλεφώνησε στο νούμερο που ήταν αναρτημένο στην πόρτα. Του απάντησαν ότι ήταν ο έβδομος που καλούσε σήμερα και ότι «η σορός του Αλεξέι δεν ήταν στο νεκροτομείο», πρόσθεσε.
 

 

Περισσότεροι από 110 άνθρωποι συνελήφθησαν στη Ρωσία , σε εκδηλώσεις στη μνήμη του Αλεξέι Ναβάλνι, σύμφωνα με την οργάνωση προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων OVD-Info. Ο 47χρονος πρώην δικηγόρος πέθανε την Παρασκευή στη σωφρονιστική αποικία «Πολικός Λύκος», όπου εξέτιε ποινή κάθειρξης 30 ετών.

Η OVD-Info, που καταγράφει τις διαδηλώσεις στη Ρωσία, ανέφερε ότι περισσότεροι από 110 άνθρωποι σε 13 πόλεις είχαν τεθεί υπό κράτηση καθώς συμμετείχαν σε αυθόρμητες συγκεντρώσεις, μέχρι τις 09.36 (ώρα Ελλάδας) σήμερα. Τουλάχιστον οι 69 από αυτούς συνελήφθησαν στην Αγία Πετρούπολη. Άλλοι 15 συνελήφθησαν το μεσημέρι σε μια συγκέντρωση στη Μόσχα, σύμφωνα με το ανεξάρτητο μέσο ενημέρωσης Sota.

«Σε κάθε αστυνομικό τμήμα ενδέχεται να υπάρχουν περισσότεροι κρατούμενοι από αυτούς που αναφέρονται στις δημοσιευμένες λίστες. Δημοσιοποιούμε μόνο τα ονόματα των ανθρώπων για τους οποίους έχουν αξιόπιστες πηγές και μπορούμε να ανακοινώσουμε τα ονόματά τους», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις