Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γλυφάδα: Καρέ-καρέ οι κινήσεις του μακελάρη στα γραφεία της ναυτιλιακής- Πώς κινήθηκε μέχρι το φονικό

Γλυφάδα: Καρέ-καρέ οι κινήσεις του μακελ...

Τα βήματα του δράστη

 

Το κίνητρο της δολοφονικής επίθεσης στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα μελετούν οι Αρχές μετά του μακελειό που προκάλεσε ο πρώην εργαζόμενος που σκότωσε τρία άτομα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ο 75χρονος δράστης στις 10:00 το πρωί έφτασε στο πάρκινγκ της εταιρείας και πάρκαρε το όχημά του. Στη συνέχεια ανέβηκε στο γραφείο της ιδιοκτήτριας και την παρακάλεσε να επιστρέψει πίσω στη δουλειά.

Τότε έγινε έντονος τσακωμός ανάμεσα στους δύο, ενώ οι φωνές τους ακούστηκαν στα γραφεία της εταιρείας.

Στο μικροσκόπιο το μακελειό στη Γλυφάδα: Ο βασικός στόχος του δράστη και η σχέση με την οικογένεια Καρνέζη

Σπύρος Καρνέσης: Δεν έχει καμία σχέση το τριπλό φονικό με την ενδοοικογενειακή μας διαφορά

Στη συνέχεια αφού η ιδιοκτήτρια της εταιρείας έδιωξε τον 75χρονο, εκείνος κινήθηκε προς το γκαράζ. Εκεί συνάντησε έναν άνδρα από την ασφάλεια του κτιρίου όπου του ανέφερε ότι «θα σκοτώσω τα αφεντικά».

Αμέσως μετά κινήθηκε προς το αυτοκίνητό του και πήρε τον σάκο όπου μέσα βρισκόταν η καραμπίνα και το πιστόλι και ανέβηκε ξανά στο γραφείο της ιδιοκτήτριας όπου την πυροβόλησε θανάσιμα.

Λίγο αργότερα συνάντησε τον δεύτερο άνδρα και σκότωσε και αυτόν, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε μπροστά από τον καπετάνιο όπου τον σκότωσε και αυτόν.

Τότε επικράτησε πανικός μέσα στο κτίριο, καθώς όλα αυτά συνέβησαν μπροστά σε δεκάδες εργαζόμενους. Τότε ο δράστης κατέβηκε στο υπόγειο και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Είχε απολυθεί πριν από ένα χρόνο
Σημειώνεται ότι ο δράστης είχε απολυθεί από την εταιρεία πριν από ένα χρόνο, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι είχε ακόμα στην κατοχή του την κάρτα, για να ανοίξει την πόρτα του γκαράζ και να εισέλθει με άνεση σε όλους τους χώρους του κτιρίου.

Βασικός στόχος η Μαρία Καρνέση
Ο κύριος στόχος του δράστη ήταν η Μαρία Καρνέση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, που μεταδίδει και την εξής συγκλονιστική στιγμή: Όταν έπεσαν οι πρώτοι πυροβολισμοί και άρχισαν οι υπάλληλοι να κατεβαίνουν από τους ορόφους της εταιρείας, το πτώμα του καπετάνιου, Ηλία Κουκουλάρη και του Αντώνη Βλασσάκη ήταν σε ορατό σημείο στον ημιώροφο.

Ο Ηλίας Κουκουλάρης, ο καπετάνιος, όταν πήγε να επιτεθεί ο δράστης στην Μαρία Καρνέση πήγε να τον αφοπλίσει και έτσι δέχθηκε τα δολοφονικά πυρά. Στη συνέχεια η Μαρία Καρνέση κλειδώθηκε στο γραφείο της και ο ένας από τους τέσσερις πυροβολισμούς που ακούστηκαν ήταν στην πόρτα του γραφείου για να εισβάλει ο δράστης.

Πού εστιάζουν οι Αρχές
Όσον αφορά στον 70χρονο δράστη ήταν εδώ και χρόνια υπό την προστασία της μητέρας Καρνέση.

Φθάνοντας στο σήμερα, δεν είναι σαφές τι ακριβώς έχει γίνει. Το ίδιο μέσο μεταδίδει πληροφορίες ότι ο 70χρονος είχε στους Πεταλιούς ακόμα δύο - τρεις συνεργάτες -που ήταν πρώην ναυτικοί που τον βοηθούσαν στην φροντίδα της μητέρα Καρνέση.

Φαίνεται ότι κάποιο από τα θύματα, τις τελευταίες εβδομάδες, έκανε την ενέργεια να πάρει πίσω τους εργαζόμενους με την επίκληση ότι κάποιος από τους αλλοδαπούς που εργαζόταν στους Πεταλιούς, εργαζόταν και σε κάποιο γιοτ ενός εκ των φονευθέντων.

Τι λέει φίλος του δράστη
 «Ο άνθρωπος αυτός είχε έρθει στην Ελλάδα το 1980. Έχει έρθει από 25 χρονών στην Ελλάδα και έχει μείνει εδώ», λέει φίλος του δράστη.

 «Όποιον και να ρωτήσεις εδώ στο Μαρμάρι θα πάθεις πλάκα. Τι να σου πει ο κόσμος; Αυτός ο άνθρωπος έψαχνε να βρει έναν φτωχό γιατί δεν είχε οικογένεια, η οικογένεια του ήταν κάτω στην Αίγυπτο και προσπαθούσε να βοηθήσει κόσμο, έδινε λεφτά, έδωσε στις ομάδες ποδοσφαίρου. Έψαχνε να βρει έναν φτωχό γιατί είχε ανάγκη τότε με την κρίση να δίνει κάτι για να βοηθάει τον κόσμο. Να πας στο Μαρμάρι στους χίλιους κάτοικους που έχει, δεν θα σου πει ένας μισή στραβή κουβέντα γι’ αυτόν τον άνθρωπο».

«Ο άνθρωπος αυτός ήταν υπερευαίσθητος, ήταν ένας καταπληκτικός άνθρωπος, δεν μπορώ να φανταστώ πώς έγινε αυτό, βοηθούσε, δεν μπορείς να φανταστείς πως βοηθούσε, γιατί δεν είχε οικογένεια εδώ και μάλιστα ξέρω ότι βοηθούσε και τα αδέλφια του εκεί στην Αίγυπτο που τα είχε».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αδερφές του εφοπλιστή τού είχαν ζητήσει να φύγει με τον ίδιο τελικά να μπαίνει στην εταιρεία και να «θερίζει» με την καραμπίνα.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις