Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

/

Ευρυτανία: Θανατηφόρο τροχαίο για Εκαβίτη σε γκρεμό – Το τελευταίο τηλεφώνημα στη γυναίκα του

Ευρυτανία: Θανατηφόρο τροχαίο για Εκαβίτ...

Θύμα 46χρονος, πατέρας δύο παιδιών

Τραγωδία στην Ευρυτανία με τον 46χρονο πατέρα δύο παιδιών να εντοπίζεται νεκρός. Ο εργαζόμενος του ΕΚΑΒ είχε πέσει σε γκρεμό με τη μηχανή του και πρόλαβε να τηλεφωνήσει στη γυναίκα του.

Το δυστύχημα στην Ευρυτανία έχει συντρίψει την οικογένεια του 46χρονου πατέρα, αλλά και τους φίλους του στο ΕΚΑΒ που είχε σημαντική προσφορά.

Ο άτυχος άντρας είχε τροχαίο με τη μηχανή που οδηγούσε και βρέθηκε σε γκρεμό. Εκείνα τα δραματικά δευτερόλεπτα κατάφερε να τηλεφωνήσει στη γυναίκα του, αλλά δεν μπορούσε να δώσει την ακριβή θέση του. Η γυναίκα ειδοποίησε τις Αρχές και ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη διάσωσή του. Δυστυχώς όμως οι διασώστες δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν ζωντανό. Το πρωί ο 46χρονος βρέθηκε νεκρός, με την τραγική είδηση να σκορπά θλίψη σε ολόκληρο το νομό.

Ένα πραγματικό θρίλερ με άσχημο τέλος, εξελίχθηκε από τις 02:00 περίπου τα ξημερώματα, για τον εντοπισμό τραυματισμένου 46χρονου μοτοσυκλετιστή, ο οποίος κινούνταν στην επαρχιακής οδού Μονής Προυσσού – Αγρινίου στην Ευρυτανία.

Τηλεφώνησε ο ίδιος στη γυναίκα του και ενημέρωσε ότι έχει φύγει με τη μηχανή του σε γκρεμό, χωρίς όμως να μπορέσει να δώσει την ακριβή θέση του. Από εκείνη την ώρα, 17 πυροσβέστες με 7 οχήματα με την ορειβατική ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ και ομάδα Σ.μη.Ε.Α. (drone), 9 αστυνομικοί με 3 οχήματα, αλλά και πολλοί εθελοντές «χτένισαν» όλο το δρόμο προκειμένου να εντοπίσουν τον 46χρονο.

Μαζί τους και άνθρωποι του ΕΚΑΒ Καρπενησίου, καθώς επρόκειτο για αγαπητό μέλος της «οικογένειάς» τους με πολλά χρόνια στις διασώσεις και στην προσφορά προς τον συνάνθρωπο.

Λίγο πριν τις 08:00 το πρωί του Σαββάτου, ο 46χρονος εντοπίστηκε πεσμένος σε γκρεμό πολλών μέτρων, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, φίλος του από το ΕΚΑΒ κατέβηκε αμέσως τον γκρεμό με κίνδυνο της ζωής του, για να διαπιστώσει αν ο 46χρονος ζει, ήταν όμως αργά.

Άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ ανέλαβαν να κατέβουν με τον ειδικό εξοπλισμό προκειμένου να μπορέσουν να τον ανασύρουν στο δρόμο. Ο 46χρονος Εκαβίτης, ήταν πατέρας δύο παιδιών.

 

πηγή newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις