Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Επιστρέφει τηλεοπτικά η Αννίτα Πάνια

Επιστρέφει τηλεοπτικά η Αννίτα Πάνια

Στο κανάλι Open στις 15.00 - Η Αννίτα Πάνια θα βάζει στους παίκτες δύσκολα & θα απαιτούνται γνώσεις, ταχύτητα & τύχη για να φτάσουν στον τελικό και να κερδίσουν το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 30.000 ευρώ

Η δημοφιλής τηλεπαρουσιάστρια Αννίτα Πάνια επιστρέφει τηλεοπτικά αυτό το Σάββατο 10/2/2024 στο κανάλι OPEN με μία νέα εκπομπή που θα κάνει πρεμιέρα στις 15.00 και έχει τον τίτλο «Next Please».

Η νέα της εκπομπή θα είναι ένα όπως αναμένεται, χαρούμενο, διασκεδαστικό και ευφάνταστο τηλεπαιχνίδι.

Η ώρα μετάδοσης του στην μεσημεριανή, απογευματινή ώρα κάθε σαββατοκύριακο αποτελεί την επιστροφή της Αννίτας Πάνια σε αυτήν την ζώνη όπου είχε επιτυχία.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού, «κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 15:00, η πάντα ανατρεπτική και γεμάτη ενέργεια και χιούμορ παρουσιάστρια, επιστρέφει ζωντανά στη συχνότητα του OPEN με ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων, αποφασισμένη να μοιράσει πολλά χρήματα και δώρα στους παίκτες αλλά και τους τηλεθεατές! Φρέσκο, γρήγορο, μοντέρνο και διαδραστικό, το «Next Please» έρχεται να ξεσηκώσει τα απογεύματά μας.

Και οι εκπλήξεις μόλις αρχίζουν!

Οι παίκτες θα πρέπει να απαντήσουν σωστά σε ερωτήσεις γνώσεων για να συλλέξουν πόντους και να περάσουν στην επόμενη φάση. Εκεί είναι που τους περιμένουν τα «καλύτερα». Θα έρθουν αντιμέτωποι με δοκιμασίες τις οποίες και θα έχουν πολύ λίγο χρόνο για να ολοκληρώσουν.

Η Αννίτα Πάνια τους βάζει δύσκολα και απαιτούνται γνώσεις, ταχύτητα αλλά και τύχη για να φτάσουν στον τελικό και να κερδίσουν το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 30.000 ευρώ Πλούσια δώρα και μεγάλα χρηματικά ποσά θα περιμένουν όμως και τους τηλεθεατές, καθώς θα μπορούν να γίνουν μέλη της κεφάτης παρέας και να δοκιμάσουν και οι ίδιοι την τύχη τους κατά τη διάρκεια της εκπομπής, συμμετέχοντας τηλεφωνικά στο παιχνίδι.

Το πιο ανατρεπτικό τηλεπαιχνίδι έρχεται στο OPEN και υπόσχεται να μας κρατήσει την καλύτερη παρέα!

«Next Please» με την Αννίτα Πάνια: Πρεμιέρα το Σάββατο 10, Φεβρουαρίου στις 15:00 στο OPEN».

Αρκετά έξυπνο και στο ύφος της Αννίτας Πάνια είναι και το διαφημιστικό τρέιλερ της εκπομπής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight