Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αννίτα Πάνια: «Τα περισσότερα χρόνια της ζωής μου με θυμάμαι ως διάσημη παρά μη διάσημη»

Αννίτα Πάνια: «Τα περισσότερα χρόνια της...

"Ότι ήταν να γίνει έγινε, τώρα υπάρχει ανοσία" δηλώνει

Λίγο πριν επιστρέψει στη μικρή μας οθόνη, η Αννίτα Πάνια μίλησε για όλα στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Ροδόπουλο.

Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια εξήγησε πως αφενός δεν θα άλλαζε πολλά στην τηλεοπτική της διαδρομή, αν γύριζε πίσω τον χρόνο, αφετέρου πως η ηλικία είναι μια εφεύρεση των ανθρώπων.

 Αν σου δινόταν η ευκαιρία να γυρίσεις τον χρόνο πίσω, πάλι τα ίδια θα έκανες;

Νομίζω είναι πολύ υποθετική ερώτηση και η απάντηση στις υποθετικές ερωτήσεις ποτέ δεν έχει απόδοση και αποτέλεσμα. Τις έχω κάνει κι εγώ αυτές τις ερωτήσεις και στον εαυτό μου και σε άλλους. Νομίζω πάντως ότι δεν θα άλλαζα τίποτα. Την κάθε εποχή τη ζούμε και τη βιώνουμε ανάλογα με το τι έχουμε στο κεφάλι μας τότε. Με την Αννίτα των 53 χρόνων και την Αννίτα των 25, δεν μπορείς να αλλάξεις πολλά πράγματα.

Στα γενέθλια σου, στις 25 Απριλίου, φωτογραφήθηκες κρατώντας δύο τούρτες, που η μία είχε πάνω το 5 και η άλλη το 3.

Είμαι 53, τέλος. Το 1970 βγάζει 53 στο 2023. Βέβαια, εφεύρεση των ανθρώπων είναι η αριθμητική και τα μαθηματικά, όπως και ο χρόνος. Δεν αισθάνομαι 53, τώρα που το λέω μου ακούγεται σαν ένα νούμερο. Και δεν έχω αισθανθεί να σκέφτομαι διαφορετικά για τη ζωή, για μένα, για τον κόσμο, για την κοινωνία. Η αντίληψη μου γενικότερα για τα πράγματα δεν έχει αλλάξει ένεκα ηλικίας.

Η διασημότητα δεν σε έχει αλλάξει;

Είναι πιο πολλά τα χρόνια της ζωής μου που με θυμάμαι ως «Αννίτα Πάνια διάσημη» παρά ως «Αννίτα Πάνια μη διάσημη», δεδομένου ότι ξεκίνησα κάπου στα 20λίγο. Άρα, ότι ήταν να γίνει έγινε. Τώρα υπάρχει ανοσία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight