Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σίλια Κριθαριώτη: Το πολυτελές σπίτι της με τη ροζ κουζίνα

 Σίλια Κριθαριώτη: Το πολυτελές σπίτι τη...

Η γνωστή Ελληνίδα σχεδιάστρια βλέπει την Ακρόπολη από τη βεράντα της

Η Σίλια Κριθαριώτη είναι μια από τις πιο πετυχημένες Ελληνίδες σχεδιάστριες, ενώ τις δημιουργίες της έχουν φορέσει διάσημα style icons.

 Η γνωστή Ελληνίδα σχεδιάστρια ζει με τον σύζυγό της και εφοπλιστή Νίκο Τσάκο και τα τρία τους παιδιά σε μια ονειρεμένη κατοικία με θέα την Ακρόπολη. Το ζευγάρι έχει έναν γιο, τον Παναγιώτη, και δίδυμες κόρες, την Ελισάβετ και την Ειρήνη.

Σήλια Κριθαριώτη: Οι κόρες της μετακόμισαν στη Νέα Υόρκη

Είναι σπάνιες οι φορές που η Σίλια Κριθαριώτη έχει δημοσιεύσει στα social media φωτογραφίες από το σπίτι τους, το οποίο είναι ένα υπέροχο νεοκλασσικό με σοφιστικέ στιλ. 

Η εκπληκτική μεγάλη βεράντα του ζευγαριού έχει θέα την Ακρόπολη που κόβει την ανάσα. Τα έπιπλα της βεράντας διατηρούν τον glamorous χαρακτήρα του σπιτιού, με τον καναπέ και τις άνετες πολυθρόνες με το γεωμετρικό μοτίβο να ξεχωρίζουν.

 Το εσωτερικό του σπιτιού έχει elegant διακόσμηση με αυστηρά και ογκώδη έπιπλα τα οποία διαθέτουν διαχρονική κομψότητα, τα χρώματα κινούνται σε μια ουδέτερη ανοιχτόχρωμη παλέτα, αν και φαίνεται η προτίμησή της στο χρυσό και το ασημένιο. 

Ο χώρος, όμως, που κλέβει την παράσταση είναι η υπέροχη pop ροζ κουζίνα της, όπου ακόμα και οι ηλεκτρικές συσκευές είναι στο ίδιο χρώμα. 

 

Σε παλαιότερα πάρτι που είχε κάνει η σχεδιάστρια στο σπίτι της είχαμε δει κάποιους χώρους από το ονειρεμένο μπαλκόνι της μέσα από stories στο Instagram:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight