Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Survivor 2024: «Πάγωσαν» στο άκουσμα πως μπαίνουν Καφετζής και Χρυσαειδή

Survivor 2024: «Πάγωσαν» στο άκουσμα πως...

«Καρδιοχτύπι» με Μαρτίκα

Ο Γιώργος Λιανός υποδέχτηκε τους παίκτες των δυο ομάδων του Survivor στο Συμβούλιο του νησιού και τα νέα που είχε να τους ανακοινώσει, πριν από την ψηφοφορία για τον δεύτερο υποψήφιο για αποχώρηση, τους έκαναν να… «παγώσουν».

Πριν ανακοινώσει ποιοι παίκτες θα ενισχύσουν τις δυο ομάδες, ο παρουσιαστής του Survivor θέλησε να κάνει ένα… γκάλοπ, για ποιος θα ήθελε να ξαναδεί ποιόν και ποιοι δεν θα ήθελαν να αντικρίσουν άλλους.

«Ήθελα να σας ενημερώσω, ότι η βοήθεια θα έρθει τις επόμενες μέρες. Θα έχουμε κάποιους παίκτες καινούργιους αλλά και παίκτες που έχουν αποκτήσει την εμπειρία του Survivor», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιανός.

Η πρώτη που ρώτησε «ποιον δεν θέλεις να δεις μπροστά σου;» ήταν η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία δεν έκρυψε ότι δεν θα ήθελε να δει τον Τάκη Καραγκούνια.

Από την πλευρά της, η Κατερίνα Δαλάκα είπε ότι θα ήθελε να δει τον Ηλία Γκότση αλλά δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να δει ξανά στο Survivor τον Νίκο Μπάρτζη και τον Στάθη Σχίζα.

Όταν η Όλγα Πηλιάκη ρωτήθηκε, ως σύζυγος του πρώην παίκτη Στέλιου Χανταμπάκη, ποιους δεν θα ήθελε να δει, ξεκαθάρισε ότι «οι εχθροί του Στέλιου, είναι και δικοί μου εχθροί, έχω τεφτέρι».

Στο ίδιο κλίμα, η Μαρία Αντωνά, σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη, δεν έκρυψε ότι δεν θέλει να δει «τον γνωστό φαρμακοποιό», μην ξεστομίζοντας το όνομα του Σπύρου Μαρτίκα.

Όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την επιστροφή του Τζέιμς Καφετζή, ενώ όλοι χειροκρότησαν, ο Αλέξης Παππάς δεν το… έκανε και ξεκαθάρισε ότι σε όποια ομάδα κι αν είναι, θα έχουν… αποστάσεις.

Το δεύτερο όνομα που αποκάλυψε ο παρουσιαστής του Survivor ήταν αυτό της Σταυρούλας Χρυσαειδή. Εκεί… πάγωσε η Ασημίνα Χατζηανδρέου, που αποκάλυψε ότι «δεν μιλιόμαστε με τη Σταυρούλα, απ’ όσο ξέρω είναι φίλη με τη Μαριλίνα». Η δε Κατερίνα Δαλάκα είπε με νόημα ότι… θέλει να μπει στην αντίπαλη ομάδα για να έχουν καλύτερες μονομαχίες.

Και με τον Μαρτίκα; Ο Γιώργος Λιανός θέλησε να… αστειευτεί με τους παίκτες του Survivor. «Όσον αφορά στον παίκτη που λέγεται Σπύρος Μαρτίκας… σας στέλνει τα χαιρετίσματά του», είπε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight