Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Βασιλιάς Κάρολος: Χωρίς τη Μέγκαν Μαρκλ στο Λονδίνο ο πρίγκιπας Χάρι

Βασιλιάς Κάρολος: Χωρίς τη Μέγκαν Μαρκλ ...

Όπως και τα παιδιά τους Άρτσι και Λίλιμπετ

Σαν βόμβα έπεσε η είδηση στο Ηνωμένο Βασίλειο για την διάγνωση του Βασιλιά Καρόλου με καρκίνο το απόγευμα της Δευτέρας, με σύσσωμη την βασιλική οικογένεια να συμπαρίσταται στον Βρετανό μονάρχη.

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα ο μικρότερος γιος του βασιλιά, πρίγκιπας Χάρι, πρόκειται να ταξιδέψει εκτάκτως στο Λονδίνο, για να δει τον πατέρα του, κάτι που μάλιστα προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη ανησυχία για την σοβαρότητα της κατάστασης του Καρόλου.

Ο Δούκας του Σάσεξ, ωστόσο, ο οποίος σύντομα θα αφήσει την Καλιφόρνια για να επιστρέψει στη Βρετανία, φαίνεται πως θα ταξιδέψει μόνος του, καθώς σύμφωνα με την New York Post η Μέγκαν Μαρκλ και τα παιδιά τους Άρτσι και Λίλιμπετ δεν θα ταξιδέψουν μαζί του.

Δεν είναι άγνωστο εξάλλου πως η Μέγκαν δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις με την βασιλική οικογένεια, την οποία έχει κατηγορήσει δημοσίως ακόμα και για ρατσισμό απέναντί της, ωστόσο τίποτα δεν είναι επίσημο ακόμη.

Πάντως, ο πρίγκιπας Χάρι έχει βρεθεί στη Μεγάλη Βρετανία σε αρκετές περιπτώσεις από όταν εγκατέλειψαν το Παλάτι με την Μέγκαν, ωστόσο η σύζυγός του δεν τον συνοδεύει πάντα.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight