Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αμαλία Κωστοπούλου: Μας «συστήνει» τον σύντροφό της και την ζωή τους στο Λος Άντζελες

Αμαλία Κωστοπούλου: Μας «συστήνει» τον σ...

Δείτε βιντεο

Φουλ ερωτευμένη φαίνεται πως είναι η κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης ΜπαλατσινούΑμαλία Κωστοπούλου  και πλέον δεν το κρύβει.

Η Αμαλία Κωστοπούλου μετά τις σπουδές της στο πανεπιστήμιο Berkeley, ζει μόνιμα στην Αμερική όπου εργάζεται. Η 25χρονη καλλονή έχει επιλέξει να κρατά χαμηλό προφίλ στην καθημερινότητά της, ωστόσο το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως ασχολείται πιο ενεργά με τα κοινωνικά δίκτυα και ιδιαίτερα με το Tik Tok.

Μέσα από τα βίντεο που δημοσιεύει η Αμαλία Κωστοπούλου στον λογαριασμό της, μας δείχνει πώς περνάει την μέρα της, τις αγαπημένες της δραστηριότητες αλλά και ξέγνοιαστες στιγμές με τον σύντροφό της και τους φίλους τους.

Σε ένα από τα βίντεο που ανήρτησε η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου, μας έδειξε πώς περνάει την ημέρα της μαζί με τον σύντροφό της, ξεκινώντας από το πρωί.

Οι δυο τους αρχικά πήγαν μαζί για μάθημα πιλάτες, στη συνέχεια απόλαυσαν μια βόλτα κοντά στο σπίτι τους μαζί με τον τετράποδο φίλο τους. Αργότερα πήγαν για brunch στο αγαπημένο τους μαγαζί και η μέρα τους έκλεισε με βουτιές στην πισίνα.

Το ζευγάρι φαίνεται πως έχει ταιριάξει απόλυτα, ενώ η Αμαλία Κωστοπούλου πλέον δεν διστάζει να μοιραστεί στιγμές τους και με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight