Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Masterchef 2024 με 3 αλλαγές και μαγειρικές μονομαχίες δίχως προηγούμενο

Masterchef 2024 με 3 αλλαγές και μαγειρι...

H στιγμή για να ανοίξει το πρώτο Mystery Box για το MasterChef 2024, έφτασε

Oι 24 διαγωνιζόμενοι, που διεκδικούν τον τίτλο, το τρόπαιο και το χρηματικό έπαθλο των 70.000 ευρώ και επιπλέον 30.000 ευρώ σε μαγειρικό εξοπλισμό, είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν το υπέροχα ξεχωριστό γαστρονομικό ταξίδι τους στη δημιουργική κουζίνα του MasterChef 2024.

Αν κάποιοι πιστεύουν ότι γνωρίζουν τι τους περιμένει, η συνέχεια και οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, γρήγορα θα τους διαψεύσουν! Το MasterChef 2024 επέστρεψε πιο απαιτητικό, ανατρεπτικό και απρόβλεπτο από ποτέ!

H στιγμή για να ανοίξει το πρώτο Mystery Box για το MasterChef 2024, έφτασε! Για πολλούς διαγωνιζόμενους στο παρελθόν υπήρξε η αγαπημένη τους δοκιμασία, αφού μπορούσαν να πειραματιστούν ελεύθερα, χωρίς επιπτώσεις. Φέτος, όμως το Mystery Box παίζεται αλλιώς!

Αυτή τη χρονιά, οι διαγωνιζόμενοι δεν θα έχουν κανένα «δίχτυ ασφαλείας», αφού και φέτος δεν θα υπάρξουν επιστροφές και η ήττα θα σημαίνει οριστική αποχώρηση από το διαγωνισμό.

 Δύο ακόμα, όμως, πολύ σημαντικές αλλαγές περιμένουν τους επίδοξους νέους MasterChef της Ελλάδας. Δυο απρόσμενες εξελίξεις, που αλλάζουν όλα τα δεδομένα στον φετινό διαγωνισμό.

Η πρώτη αλλαγή είναι πως οι 24 διαγωνιζόμενοι θα χωριστούν σε δυο μόνιμες μπριγάδες, με τις μαγειρικές μονομαχίες να συνεχίζονται με ακόμη περισσότερη ένταση σε όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού.

Η δεύτερη αλλαγή είναι πως στο τέλος της βραδιάς η χαμένη μπριγάδα θα πρέπει να ψηφίσει ποιο από τα μέλη της θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Ποιοι θα καταφέρουν να κερδίσουν από νωρίς τις εντυπώσεις και ποιοι θα έρθουν αντιμέτωποι με τα μαγειρικά τους λάθη;

Από σήμερα Δευτέρα, και κάθε Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight