Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ξεκλειδώστε τις δεξιότητές σας - Η καινοτόμος προσέγγιση των εκδόσεων Upbility

Ξεκλειδώστε τις δεξιότητές σας - Η καινο...

Διαθέσιμες σε πέντε γλώσσες & προσιτές σε ένα παγκόσμιο κοινό σε περισσότερες από 120 χώρες

Η ομάδα της Upbility, γνωστή για την ποικιλομορφία και τη δημιουργικότητά της, αναπτύσσει υλικό που είναι τόσο περιεκτικό όσο και προσιτό. Οι εκδόσεις τους είναι διαθέσιμες σε πέντε γλώσσες - ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά και ισπανικά - καθιστώντας τις προσιτές σε ένα παγκόσμιο κοινό σε περισσότερες από 120 χώρες.
 
 
Από την ίδρυσή της το 2016, η Upbility Publications έχει αναδειχθεί σε μια μετασχηματιστική δύναμη στον τομέα των εκπαιδευτικών εκδόσεων, εστιάζοντας στη συμμετοχικότητα και την ενδυνάμωση της μάθησης. Το σύνθημά τους, "Ξεκλειδώστε τις δεξιότητές σας", αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή τους για την υποστήριξη ατόμων με διάφορες μαθησιακές και αναπτυξιακές προκλήσεις. Οι εξειδικευμένοι πόροι της Upbility καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών, συμπεριλαμβανομένων των διαταραχών επικοινωνίας και λόγου, του τραυλισμού, της γλωσσικής καθυστέρησης, των μαθησιακών δυσκολιών, της δυσλεξίας, της δυσορθογραφίας, των διαταραχών του φάσματος του αυτισμού, της ΔΕΠΥ και διαφόρων διαταραχών συμπεριφοράς.

Η ομάδα της Upbility, γνωστή για την ποικιλομορφία και τη δημιουργικότητά της, αναπτύσσει υλικό που είναι τόσο περιεκτικό όσο και προσιτό. Οι εκδόσεις τους είναι διαθέσιμες σε πέντε γλώσσες - ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά και ισπανικά - καθιστώντας τις προσιτές σε ένα παγκόσμιο κοινό σε περισσότερες από 120 χώρες. Αυτή η πολύγλωσση προσέγγιση υπογραμμίζει την αφοσίωσή τους στην κάλυψη διαφορετικών εκπαιδευτικών αναγκών παγκοσμίως.

Η σειρά "Σχολικά Βοηθήματα" της Upbility ευθυγραμμίζεται με τα τυπικά προγράμματα σπουδών, αλλά είναι προσαρμοσμένη ώστε να είναι πιο φιλική προς το χρήστη για μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες, ενσωματώνοντας οπτικά βοηθήματα και ελκυστικές δραστηριότητες που διευκολύνουν την κατανόηση και τη μάθηση.

Η δέσμευση της Upbility εκτείνεται πέρα από την παροχή εκπαιδευτικού περιεχομένου. Συμμετέχουν ενεργά στην προώθηση του εκπαιδευτικού μετασχηματισμού, της θεραπείας και της συμμετοχής στην κοινότητα για άτομα με μαθησιακές δυσκολίες και αναπτυξιακές διαταραχές. Η ανοιχτή πρόσκλησή τους σε επαγγελματίες που μοιράζονται το όραμά τους αντανακλά το χωρίς αποκλεισμούς και προοδευτικό ήθος τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκτεταμένη γκάμα πόρων της Upbility που είναι προσαρμοσμένοι σε συγκεκριμένες ανάγκες, όπως η λογοθεραπεία, η ψυχολογία, η ειδική εκπαίδευση και η μάθηση με την καθοδήγηση των γονέων, τα ενδιαφερόμενα άτομα μπορούν να επισκεφθούν τον ιστότοπό τους και να ακολουθήσουν τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Η Upbility Publications συνεχίζει να διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση ενός εκπαιδευτικού περιβάλλοντος χωρίς αποκλεισμούς και κατανόηση, καθιστώντας την ποιοτική μάθηση προσιτή σε όλους και δίνοντας τη δυνατότητα στα άτομα να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά