Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μέγαρα: Στη φυλακή ο 24χρονος Ρομά που ξυλοκόπησε τον 4χρονο

Μέγαρα: Στη φυλακή ο 24χρονος Ρομά που ξ...

Ο νεαρός αρνήθηκε τις κατηγορίες

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 23χρονος που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε άγρια τον 4χρονο γιο της συντρόφου του στο σπίτι τους στα Μέγαρα.

 Ο κατηγορούμενος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης σε βάρος του 4χρονου και του αδερφού του που μεταφέρθηκε με σπασμένο χέρι στο νοσοκομείο και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, αναφορικά με κακοποιητικές πράξεις σε βάρος της συντρόφου του.

Αρνείται τις κατηγορίες

Ο νεαρός στην απολογία του ενώπιον της 21ης τακτικής ανακρίτριας στα δικαστήρια της Ευελπίδων, αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι ο 4χρονος ξυλοκοπήθηκε από τη μητέρα του.

 Το παιδάκι αποσωληνώθηκε και η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή, ενώ τα τρία αδέλφια του που φιλοξενούνταν σε δομή επέστρεψαν στο σπίτι με τη μητέρα τους.

Ο κατηγορούμενος ζητεί να καταθέσουν τα υπόλοιπα παιδια

Ο 23χρονος υπέβαλε αίτημα στην ανακρίτρια, προκειμένου να καταθέσουν τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας, για το ποιος τα κακοποιούσε. Της απολογίας του κατηγορουμένου προηγήθηκε η εξέταση ως μαρτύρων υπεράσπισης της πρώην συζύγου του, με την οποία έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά και της γειτόνισσας του ζευγαριού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις