Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CAR

/

Ο Μαξ Φερστάπεν παραλίγο να κοπεί στις εξετάσεις για το δίπλωμα οδήγησης, ενώ αγωνιζόταν ήδη στη F1

Ο Μαξ Φερστάπεν παραλίγο να κοπεί στις ε...

Ο Ολλανδός μοιράστηκε μια ανέκδοτη, και λίγο άβολη, ιστορία από την ημέρα της εξέτασής του

Ο Φερστάπεν, ο οδηγός-φαινόμενο από την Ολλανδία, αγωνίστηκε στο πρώτο του GP της Formula 1 το Μάριο του 2015 με την Toro Rosso, σε ηλικία 17 ετών και 166 ημερών.

Που σημαίνει ότι ήταν ανήλικος, τότε, και δεν είχε το δικαίωμα να βγάλει δίπλωμα για την οδήγηση στους δημόσιους δρόμους.
Είχε ήδη κάνει αρκετά GP μέχρι το Σεπτέμβριο του 2015 που έκλεισε τα 18 χρόνια του, και πλέον είχε το δικαίωμα να δώσει εξετάσεις για το δίπλωμα οδήγησης. Και, όπως είναι αυτονόητο, τις πέρασε με την πρώτη. Για την ακρίβεια, όμως, δεν είναι και τόσο αυτονόητο.
Διότι υπήρξαν ορισμένες δυσκολίες, την οποία ο Μαξ αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του στους Times του Λονδίνου: "Ο εξεταστής μου είπε να πάω δεξιά, κι εγώ πήγα αριστερά. Έπειτα, δεν άφησα τους πεζούς να διασχίσουν μια διάβαση. Αυτό δεν τον χαροποίησε και τόσο" εξήγησε ο 26χρονος τρις πρωταθλητής της Formula 1."Τότε διαφώνησα μαζί του, διότι πίστευα ότι [οι πεζοί] δεν βρίσκονταν ακριβώς στη διάβαση. Οπότε του είπα, 'αφού δεν βρίσκονται ακόμα στη διάβαση, γιατί να σταματήσω;'".

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports