Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φωκίων Ζαΐμης: Οι πρόσκοποι δίνουν ζωή στην κοινωνία

Φωκίων Ζαΐμης: Οι πρόσκοποι δίνουν ζωή σ...

Παρέστη σε επετειακή εκδήλωση

Την επετειακή εκδήλωση για τη συμπλήρωση εκατό χρόνων από τη δράση του 2ου Συστήματος Προσκόπων Πάτρας τίμησε με την παρουσία του ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης.

Ο ίδιος είναι φίλος και στηρίζει το Σύστημα Προσκόπων  που με συνεχή παρουσία στα δρώμενα της πόλης, συνεισφέρει στην προστασία του περιβάλλοντος, στην προσφορά και στη διαπαιδαγώγηση παιδιών και νέων, όπως αναφέρει.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Φωκίων Ζαΐμης τόνισε: «Ως παλιός πρόσκοπος κι εγώ καταλαβαίνω και συγκινούμαι με τέτοιου είδους τελετές. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο 2ο Σύστημα Προσκόπων Πάτρας για την επέτειο των 100 χρόνων από την ίδρυσή του. Συγχαρητήρια στον αρχηγό τον έφορο και όλους τους βαθμοφόρους, τους προσκόπους (νέους και παλιούς) και τα λυκόπουλα. Οι πρόσκοποι είναι από τις σοβαρότερες και αρχαιότερες εθελοντικές ομάδες που δίνουν ζωή στην κοινωνία καθώς προσφέρουν  πολλές υπηρεσίες. Επίσης, συνδράμουν στην ανάπτυξη της προσωπικότητας του ανθρώπου συμβάλλοντας  στην ενδυνάμωση του αισθήματος της ατομικής ευθύνης και της ελεύθερης έκφρασης απόψεων με υπευθυνότητα».

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις