Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

/

Σενάρια για αυξήσεις σε προγράμματα και επιδόματα που αφορούν σε οικογένειες

Σενάρια για αυξήσεις σε προγράμματα και ...

Τι δήλωσε η Ζαχαράκη

Μέτρα αύξησης των κονδυλίων για ορισμένα προγράμματα και επιδόματα τα οποία αφορούν στις οικογένειες βρίσκονται στο τραπέζι του οικονομικού επιτελείου.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν, ενόψει των σημερινών ανακοινώσεων του ΥΠΟΙΚ, κου Κωστή Χατζηδάκη και της Υπουργού Οικογένειας και Κοινωνικής Συνοχής, κας Σοφίας Ζαχαράκη, πως εκείνο το οποίο φαίνεται να έχει προκριθεί είναι “αυξήσεις των ποσών” για προγράμματα όπως “νταντάδες της γειτονιάς”  και “κάποιων επιδομάτων που αφορούν οικογένειες”. 

Δηλώσεις Ζαχαράκη
Σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία που πιέζονται οι προϋπολογισμοί του σπιτιού πρέπει να στηριχθούν τα νέα ζευγάρια, τόνισε στον ΣΚΑΪ 100,3 η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη, εν όψει των ανακοινώσεων των νέων μέτρων για την στήριξη των νεών οικογενειών από την ίδια και τον υπουργό Οικονομικών, Κωστή Χατζηδάκη.

Όπως ανέφερε η κ. Ζαχαράκη, παραμένουν τα 2.000 ευρώ για κάθε γέννηση και ενισχύονται ενώ για τα δίδυμα τέκνα το ποσό είναι διπλό. Πρόσθεσε παράλληλα ότι το επίδομα γέννησης έρχεται να προστεθεί στο επίδομα τέκνου που δίνει ο ΟΠΕΚΑ.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις