Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σπέτσες: Τι είπαν οι τομεάρχες του ΣΥΡΙΖΑ -«Είμαστε όλοι εδώ»

Σπέτσες: Τι είπαν οι τομεάρχες του ΣΥΡΙΖ...

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εξήγησαν τι συνέβη το βράδυ της Παρασκευής

Tο πρωί του Σαββάτου, στο λιμάνι των Σπετσών οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ βγήκαν από τα ξενοδοχεία στα οποία κατέλυσαν για το περίφημο weekend εργασίας, κατευθυνόμενοι ξανά στο εξοχικό του προέδρου του κόμματος.

Η συνεδρίαση της Παρασκευής κράτησε από τις 16:00 μέχρι μετά τις 23:00 το βράδυ, καθώς ο Στέφανος Κασσελάκης παρέθεσε δείπνο στην κοινοβουλευτική ομάδα μέσα στο σπίτι του και όχι σε κάποιο εστιατόριο του νησιού. Ορισμένα στελέχη, ανάμεσα τους ο Νίκος Παππάς, ο Γιώργος Βασιλειάδης και η Ράνια Σβίγκου πήγαν για ένα ποτό πριν επιστρέψουν στα ξενοδοχεία τους.Λίγο πριν ξεκινήσει η δεύτερη ημέρα, οι βουλευτές που χθες παρουσίασαν τα πλάνα του τομέα αρμοδιότητας τους, εξήγησαν τι συζητήθηκε.

«Στις Σπέτσες παρήχθη πολιτική»
«Στις Σπέτσες παρήχθη και παράγεται πολιτική» είπε ο Γιώργος Καραμέρος. «Η συνεδρίαση είχε πάρα πολύ καλή οργάνωση και πολύ ενδιαφέρον περιεχόμενο. Κυρίως για το ζήτημα της ακρίβειας που απασχολεί όλους τους Έλληνες έχουμε ένα πολύ συνεκτικό περιεχόμενο και μια πρόταση εμπλουτισμένη και επικαιροποιημένη για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα», συμπλήρωσε.Ο ίδιος, ως τομεάρχης ψηφιακής διακυβέρνησης έκανε παρουσιάσεις για διάφορα ζητήματα κυβερνοασφάλειας και τεχνητής νοημοσύνης. «Ο πρόεδρος θα παρουσιάσει το αποτέλεσμα των παρουσιάσεων ως μια ολοκληρωμένη πρόταση. Με τον τρόπο που τοποθετήθηκαν οι βουλευτές και με την πειθαρχία που υπήρχε και με την οργάνωση, αποδεικνύεται πως μπορούν να μας εμπιστευτούν οι πολίτες».

«Θεωρώ πολύ σημαντικό αυτό που γίνεται- Είναι συνήθης πρακτική του εξωτερικού»

Από την πλευρά του, ο Όθωνας Ηλιόπουλος χαρακτήρισε πολύ σημαντικό το Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες, λέγοντας πως είναι συνήθης πρακτική σε εταιρείες και πανεπιστήμια του εξωτερικού. «Συνηθίζεται μια φορά τον χρόνο να γίνεται μια απόσυρση μακριά από εκεί που μένουν, χωρίς τις διασπάσεις της καθημερινότητας, ώστε να μπορούν να αναλογιστούν τι έκαναν τη χρόνια που πέρασε και τι στόχους έχουν για τον επόμενο». Τόνισε ακόμη πως ο ίδιος παρουσίασε το πρόγραμμα για τους απόδημους και τα προβλήματα τους, καθώς πλέον εντάσσονται κανονικά στην πολιτική ζωή της χώρας.«Είμαστε όλοι εδώ- Επιβεβλημένη διαδικασία»
Ο Βασίλης Κόκκαλης, μιλώντας για τον τομέα αγροτικής ανάπτυξης είπε πως παρουσιάστηκε το σχέδιο για τη Θεσσαλία και η πρόταση νόμου για τους νέους συνεταιρισμούς στη χώρα μας. «Εκ του αποτελέσματος φάνηκε πως η διαδικασία ήταν επιβεβλημένη» τόνισε, ενώ όταν ρωτήθηκε για τις ενστάσεις που υπήρχαν, είπε: «Είμαστε όλοι εδώ».

ΠΗΓΗ news247

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις