Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Προξενιό της Ιουλίας: Ο Γρηγόρης ζητά από την Ιουλία να κλεφτούνε

Προξενιό της Ιουλίας: Ο Γρηγόρης ζητά απ...

Προξενιό της Ιουλίας, απόψε στις 22.40 στον Alpha

Προξενιό της Ιουλίας, Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024, Νέο επεισόδιο: Kαθώς η Ιουλία ετοιμάζεται για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της, το γάμο με κάποιον που δεν αγαπά, ο Γρηγόρης είναι απαρηγόρητος.

Το αδιέξοδο της κατάστασης έχει καταρρακώσει τους δύο νέους, ενώ όλοι οι υπόλοιποι συμμετέχουν με χαρά στις παραδοσιακές ετοιμασίες του θεσσαλικού γάμου.

 Η Στάσα χαίρεται που η Ιουλία ξανάφτιαξε την σχέση της με τη Φιλιώ, γιατί έτσι είναι σίγουρη πως και εκείνη δεν θα αποκαλύψει ποτέ τίποτα στον μελλοντικό σύζυγό της για τον Γρηγόρη, τον οποίο η ίδια, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, τον θέλει για άντρα της. Όμως ο Στασινόπουλος αντιδρά, και ξεκαθαρίζει στην Φιλιώ, πως η μόνη περίπτωση να δεχτεί τον Γρηγόρη για γαμπρό του, είναι να του αποδείξει ότι πραγματικά θέλει και αγαπά την κόρη του.

 
  Λίγο πριν την τέλεση του μυστηρίου, η Ιουλία επισκέπτεται το νεκροταφείο του Τυρνάβου για να προσευχηθεί στον τάφο του πατέρα της. Εκεί, θα την περιμένει ο Γρηγόρης και μια τελευταία ευκαιρία για τους δυο τους

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight