Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πόσο κοστίζει σε έναν φοιτητή να πάει στο Πανεπιστήμιο- Οι αυξήσεις στο εισιτήριο και οι διαμαρτυρίες

Πάτρα: Πόσο κοστίζει σε έναν φοιτητή να ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Ομάδα φοιτητών βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής έξω από τα γραφεία του ΚΤΕΛ

Διαμαρτυρίες και κινητοποίηση  από φοιτητικούς συλλόγους προκάλεσε η κίνηση του Αστικού ΚΤΕΛ Πάτρας να ανεβάσει τις τιμή του φοιτητικού εισιτηρίου.

Ομάδα φοιτητών βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής έξω από τα γραφεία του ΚΤΕΛ ζητώντας να μην ισχύσουν αυξήσεις καθώς δεν μπορούν να αντέξουν επιπλέον κόστος για τις μετακινήσεις τους στις σχολές τους.

Όπως ανέφεραν μιλώντας στο thebest.gr, «η  τιμή του εισιτηρίου αυξήθηκε κατά 0,10 ευρώ. Για να πάει ένας φοιτητής στο πανεπιστήμιο χρειάζεται πλέον 0,90 λεπτά ανά διαδρομή, συνολικά 1,80 ευρώ για να πάει και να γυρίσει από τη σχολή.  Δεν είναι εύκολο για έναν φοιτητή να δίνει περίπου 40 ευρώ τη μήνα για να πηγαίνει στη σχολή, την στιγμή που όλα είναι πιο ακριβά και το κόστος για το super market έχει διπλασιαστεί. Οι φοιτητές και τα νοικοκυριά τα βγάζουν δύσκολα πέρα. Ως φοιτητικοί σύλλογοι έχουμε αποφασίσει να προχωρήσουμε σε κινητοποιήσεις για να μην υπάρχουν αυτές οι αυξήσεις. Από την πλευρά του το Αστικό ΚΤΕΛ απαντάει πως η τιμή του εισιτηρίου θα έπρεπε να έχει ανέβει εδώ και καιρό».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις