Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δεσμεύσεις του υφυπουργού Ναυτιλίας, για ανάπτυξη με άξονα το λιμάνι, την μαρίνα της Πάτρας και την ακτογραμμή - ΒΙΝΤΕΟ

Δεσμεύσεις του υφυπουργού Ναυτιλίας, για...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Επιθυμεί διαβούλευση με δήμους - περιφέρεια και σύμπνοια για τα έργα υποδομών

Το πρόγραμμα του υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Παππά στην Πάτρα, ξεκίνησε από τα γραφεία της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας όπου είχε συνάντηση - συζήτηση με τον περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν σε πρώτη φάση για την ανάπτυξη και αναβάθμιση του λιμανιού αλλά και της μαρίνας της Πάτρας. Παράλληλα, συζητήθηκαν γενικότερα οι τρόποι τουριστικής ανάπτυξης του παραλιακού μετώπου, της Αχαΐας και γενικότερα της Δυτικής Ελλάδας.

Ερωτηθείς τόσο για την προοπτική εμπορευματικού τμήματος στο λιμάνι της Πάτρας όσο και για τα σενάρια εξαγοράς του λιμανιού και εκμετάλλευσής του από ιδιώτη, τόσο ο υφυπουργός όσο και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠΑ απάντησαν πως ότι γίνει θα γίνει για την ευημερία του τόπου και πάντα σε σύμπνοια και με τους άλλους εμπλεκόμενους φορείς και αρχές.

Εξάλλου στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ Αχαΐας με θέμα «Οι αναπτυξιακές προοπτικές των περιφερειακών λιμένων και η θετική επίδρασή τους στην τοπική οικονομία» έγιναν τοποθετήσεις και ανακοινώσεις για τις συνομιλίες που βρίσκονται σε εξέλιξη σε επίπεδο τουριστικής και άλλης αξιοποίησης των υπαρχουσών υποδομών και νέων που μπορούν να αναπτυχθούν.

Συνεχάρη και το λιμενικό της Πάτρας για τη φύλαξη του Ν.Α. Αιγαίου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις