Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Άκομψο αστείο για το ταλέντο της Αριάνα ΝτεΜπόουζ στο τραγούδι έγινε στην απονομή των βραβείων Critics' Choice

Άκομψο αστείο για το ταλέντο της Αριάνα ...

Η 33χρονη καλλιτέχνιδα που έχει κερδίσει και Όσκαρ για το "West Side Story" του Στίβεν Σπίλμπεργκ ακούγοντας το φάνηκε έκπληκτη και κάπως μπερδεμένη

Οι θαυμαστές της Αμερικανίδας ηθοποιού & τραγουδίστριας Αριάνας ΝτεΜπόουζ κατηγορούν τους διοργανωτές των βραβείων της Ένωσης Κριτικών Αμερικής - Critics' Choice Awards για το αστείο παρουσιάστριας όσον αφορά στις ικανότητες στο τραγούδι της βραβευμένης με Όσκαρ καλύτερου β’ γυναικείου ρόλου, ηθοποιού.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των υποψήφιων στην κατηγορία του Καλύτερου Τραγουδιού, οι παρουσιαστές Μπέλα Ράμσεϊ και Άντονι Ράμος είπαν ότι οι διεκδικητές του βραβείου είναι «μερικές από τις πιο διάσημες φωνές στη μουσική βιομηχανία» και στη συνέχεια αναφέρθηκαν στη Billie Eilish, στον Lenny Kravitz και στη Dua Lipa λέγοντας «τους αγαπάμε όλους». Στη συνέχεια η Μπέλα Ράμσεϊ πρόσθεσε: «υπάρχουν και οι ηθοποιοί που πιστεύουν επίσης ότι είναι τραγουδιστές: ο Τζακ Μπλακ, η Αριάνα ΝτεΜπόουζ και ο Κεν, ο Ράιαν Γκόσλινγκ».

Η κάμερα στράφηκε προς την Αμερικανίδα ηθοποιό, χορεύτρια και τραγουδίστρια, Αριάνα ΝτεΜπόουζ που εμφανίστηκε κάπως έκπληκτη και μπερδεμένη, αλλά όχι αναστατωμένη.

Η αναφορά ως αστείο στην ταλαντούχα ΝτεΜπόουζ φάνηκε μάλλον άδικη σε πολλούς, καθώς είναι μια επιτυχημένη σταρ των μιούζικαλ του και κέρδισε & βραβείο Όσκαρ για τον ρόλο της και την ερμηνεία τραγουδιών στο ριμέικ του Στίβεν Σπίλμπεργκ του «West Side Story».

Η Αριάνα ΝτεΜπόουζ - Ariana DeBose έχει γεννηθεί στις 25 Ιανουαρίου 1991 και σύντομα, από 1η Φεβρουαρίου 2024 θα τη δούμε στην κωμική περιπέτεια δράσης του Μάθιου Βον «Άργκαϊλ – Argylle» πλάι στον Χένρι Καβίλ, την Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, την Ντούα Λίπα, τον Σαμ Ρόκγουελ, τον Τζον Σίνα, τον Σάμιουελ Τζάκσον, κ.α.

Το τρέιλερ της ταινίας παίζεται ήδη στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε. Σύμφωνα με το στόρι, η Έλι Κόνγουεϊ είναι μία μοναχική συγγραφέας μιας επιτυχημένης σειράς κατασκοπικών μυθιστορημάτων. Στα βιβλία της πρωταγωνιστεί ο μυστικός πράκτορας Άργκαϊλ, αποστολή του οποίου είναι να αποκαλύψει ένα παγκόσμιο δίκτυο κατασκόπων. Όταν οι ιστορίες της αρχίζουν να συμβαίνουν στην πραγματική ζωή, η Έλι αναγκάζεται να αποχαιρετήσει τα ήσυχα απογεύματα και τη θαλπωρή του σπιτιού της.

Το φιλμ το περιμένουμε για προβολή και στην Πάτρα.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight