Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Κορμοί δένδρων έπεσαν σε χώρο πολυκατοικίας

Πάτρα: Κορμοί δένδρων έπεσαν σε χώρο πολυκατοικίας

Δείτε ΦΩΤΟ

Τον χάρο με τα μάτια τους είδαν χθες το πρωί κάτοικοι της οδού Πίνδου στην περιοχή Αγ. Γεωργίου Λάγγουρα, στην Πάτρα,  όταν ιδιωτικό συνεργείο μετά από προφορική άδεια του Δήμου, έκοψε δύο τεράστια κυπαρίσσια που υπήρχαν στο σημείο.

Η οδός Πίνδου βρίσκεται πίσω από το σχολικό συγκρότημα του Προτύπου Γυμνασίου. Μόνο που το συνεργείο που ανέλαβε την κοπή προφανώς δεν υπολόγισε σωστά και οι κομμένοι κορμοί… έπεσαν μέσα σε παρακείμενη πολυκατοικία! «Θα είχαμε θρηνήσει θύματα αν αυτό συνέβαινε την στιγμή που ίσως κάποιοι διέρχονταν από το σημείο» δηλώνει στην «Γνώμη» κάτοικος της περιοχής.

 Οι κορμοί έσπασαν την περίφραξη της πολυκατοικίας, διέλυσαν το κράσπεδο, έσπασαν πλακάκια, κατέστρεψαν… τον μισό κήπο της πολυκατοικίας με τριανταφυλλιές και άλλα δένδρα. Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση, ενώ οι γείτονες κάλεσαν τον υπεύθυνο πρασίνου του Δήμου και την Αστυνομία. Ο εργολάβος «έξαφανίσθηκε» προφανώς για να γλιτώσει κάποια αυτόφωρη διαδικασία και ο προϊστάμενος του Δήμου ανέλαβε να «βγάλει τα κάστανα από την φωτιά»! Υποσχέθηκε στους κατοίκους πως ο εργολάβος θα αναλάβει την αποκατάσταση των ζημιών και αν δεν το πράξει… τότε ο Δήμος θα πληρώσει και στη συνέχεια θα τα διεκδικήσει. Οι κάτοικοι ήσαν αναστατωμένοι καθώς για λίγο… δεν έπεσαν οι κορμοί… μέσα στα μπαλκόνια τους, με ότι θα συνεπάγετο κάτι τέτοιο.

*Εφημερίδα "Γνώμη"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις