Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στην Ηλεία και η 6η ΕΜΑΚ Πάτρας- Τι λένε οι πληροφορίες του thebest.gr

Στην Ηλεία και η 6η ΕΜΑΚ Πάτρας- Τι λένε...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Συνδράμει στην προσπάθεια εντοπισμού του ζευγαριού που αναζητείται, με δυο ομάδες

Στο συμβάν στην Ηλεία, έχει σπεύσει και η 6η ΕΜΑΚ Πάτρας, η οποία συνδράμει στην προσπάθεια εντοπισμού του ζευγαριού που αναζητείται, με δυο ομάδες.

Μια "Ομάδα Ορμητικών Νερών" που αποτελείται από τέσσερα άτομα και επικεφαλής αξιωματικό και μια "Ομάδα Δυτών, Υποβρυχίων Διασώσεων", πάλι με τέσσερα άτομα, δίνουν σκληρή μάχη με τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Ηλεία: Αγωνία για τους επιβαίνοντες του αυτοκίνητου που παρασύρθηκε από τον χείμαρρο – Απειλούνται σπίτια από την υπερχείλιση - ΒΙΝΤΕΟ&ΦΩΤΟ

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr από την 6η ΕΜΑΚ, ακόμα, δεν έχει εντοπιστεί το αυτοκίνητο ή κάποιο από τα άτομα που φέρονται να επέβαιναν, ενώ η ενημέρωση που υπάρχει είναι ότι τα νερά ήταν αρκετά ορμητικά στο ξεκίνημα, με αρκετή λάσπη και ένταση. Αυτή τη στιγμή, η ένταση της βροχής είναι μικρότερη στο σημείο που φέρεται να χάθηκε το αυτοκίνητο. Επίσης, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα αυτοκίνητο που παρασύρθηκε κοντά στην περιοχή Νέο Χωριό, ωστόσο ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πόσοι ήταν οι επιβαίνοντες (πιθανολογείται ότι είναι δυο) και εάν σίγουρα πρόκειται για ταξί ή για άλλο όχημα. 

Στο σημείο, γίνονται έρευνες και από την Υπηρεσία της Ηλείας και λόγω της έντασης της βροχής, έχουν παρασυρθεί αρκετά φερτά υλικά και αντικείμενα, γεγονός που καθιστά την έρευνα, επικίνδυνη και για τους ίδιους, αναφέρουν οι πληροφορίες. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις