Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Χαμάς ανέλαβε την ευθύνη για τη διπλή επίθεση στο Τελ Αβίβ

Η Χαμάς ανέλαβε την ευθύνη για τη διπλή ...

Μία γυναίκα νεκρή και αρκετοί τραυματίες

Η Χαμάς ανέλαβε την ευθύνη για τη διπλή επίθεση στη Ραανάνα στο Τελ Αβίβ το απόγευμα της Δευτέρας, που κόστιζε τη ζωή σε μία γυναίκα.

Την ίδια ώρα, πολλοί είναι και οι τραυματίες.

 Ένας τρομοκράτης μαχαίρωσε μια γυναίκα, ενώ ένας άλλος έκλεψε ένα αυτοκίνητο και παρέσυρε πεζούς, επιβεβαίωσε η αστυνομία του Ισραήλ. Ο τρομοκράτης άλλαξε οχήματα τρεις φορές μετά τη σύγκρουση, δήλωσε η αστυνομία. Πρόκειται για τους Muhammad Zaidat, 44 ετών και ο Ahmed Zaidat, 24 ετών.

 Και οι δύο συνελήφθησαν, όπως μεταδίδει η Jerusalem Post.

18 οι τραυματίες - Δύο σε σοβαρή κατάσταση

Δύο άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά αφού παρασύρθηκαν στην οδό Χαροσέτ, όπου ένας 66χρονος άνδρας μαχαιρώθηκε επίσης σοβαρά.

Επιπλέον, 15 άτομα τραυματίστηκαν σε διάφορους βαθμούς, μεταξύ των οποίων ένας 34χρονος άνδρας και ένα 16χρονο αγόρι που βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ως αποτέλεσμα εμβολισμού στην οδό Ahuza, κεντρικό δρόμο της πόλης.

«Είδα τον τρομοκράτη, τον είδα να μαχαιρώνει»

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στη Maariv ότι ο δρόμος ήταν «ασυνήθιστα ήσυχος» και τότε ήταν που άκουσε δύο αυτοκίνητα να συγκρούονται μεταξύ τους. «Ήμουν σίγουρος ότι επρόκειτο για τροχαίο ατύχημα», δήλωσε ο Eden Alfi. «Ένα άλλο άτομο παρατήρησε την κατάσταση και φώναξε "επίθεση, επίθεση". Μετά από αυτό, είδα τον τρομοκράτη. Τον είδα να μαχαιρώνει έναν άνδρα περίπου 60 ετών. Ο άνδρας έπεσε και ο τρομοκράτης έφυγε τρέχοντας».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις