Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αράχωβα : Συνελήφθη Πατρινή που υπέδειξε ως κακοκοποιητή του Όλιβερ, ιδιοκτήτη ταβέρνας

Αράχωβα : Συνελήφθη Πατρινή που υπέδειξε...

"Έπιασαν το λάθος άτομο λέει η ίδια, επιμένει ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας

Από την Πάτρα είναι η γυναίκα που κατηγορήθηκε από τον ιδιοκτήτη ταβέρνας στην Αράχωβα για συκοφαντική δυσφήμιση και συνελήφθη.

Μάλιστα η σύλληψή της προκάλεσε αντιδράσεις μελών ζωοφιλικών ομάδων και οργανώσεων και στην Πάτρα αλλά και γενικότερα στη χώρα. Σύμφωνα με μήνυση που υπεβλήθη εναντίον της να έκανε συκοφαντικά σχόλια και αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά του ιδιοκτήτη της ταβέρνας  στην Αράχωβα,  τον οποίο υπέδειξε ως υπαίτιο για το θάνατο του χάσκι «Όλιβερ».

Η μήνυση κατά της συγκεκριμένης γυναίκας, σύμφωνα με την δικηγόρο του εστιάτορα, κατατέθηκε την Πέμπτη στο Α.Τ Χολαργού και την Παρασκευή στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας συνελήφθη στη Πάτρα όπου είναι και ο μόνιμος τόπος κατοικίας της.

Η γυναίκα, μητέρα τριών ανήλικων παιδιών παρέμεινε στο Γ΄ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών για μερικές ώρες και μετά αφέθηκε ελεύθερη ωσότου οριστεί δικάσιμος, με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα.

Η ίδια μιλώντας στους αστυνομικούς και δίνοντας κατάθεση στο πλαίσιο της σχηματισθείσας δικογραφίας, αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι πρόκειται για συνωνυμία, δηλαδή ότι η μήνυση που κατατέθηκε από τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας εναντίον της αφορά άλλο πρόσωπο με το ίδιο όνομα.

«Δεν έχω κάνει ποτέ συκοφαντικά σχόλια κατά του συγκεκριμένου ανθρώπου, με έχουν μπερδέψει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η πλευρά του ιδιοκτήτη της ταβέρνας σχολίασε ότι πρόκειται για ζήτημα που θα αναδειχθεί κατά την εξέλιξη της ποινικής δικογραφίας.

«Ωστόσο επί του παρόντος έχω να δηλώσω ότι η ταυτοποίησή της έχει δηλωθεί και από την ίδια την συλληφθείσα καθόσον ενώ ήταν κρατούμενη στο αστυνομικό τμήμα έκανε ανάρτηση στη σελίδα της στο Facebook στην οποία δήλωνε αθώα και αναφερόταν στο περιεχόμενο της μήνυσης αποδεχόμενη ότι η κατηγορία αφορά την ίδια.

Η επίμαχη ανάρτηση υπάρχει δεδομένου ότι τα ίχνη στο διαδίκτυο δεν σβήνονται».

Υπενθυμίζεται ότι ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας έχει κινηθεί νομικά εναντίον όλων όσοι τον κατηγόρησαν ως υπαίτιο για τον θάνατο του Όλιβερ. Κάνει λόγο για εξοργιστικές και άκρως συκοφαντικές αναφορές εις βάρος του μέσω διαδικτύου από ταυτοποιημένα πρόσωπα που τον χαρακτήριζουν ως κακοποιητή του χάσκι. Ο ίδιος  δήλωσε για την πατρινή φιλόζωο: «Η συλληφθείσα εμμονικά είχε εξαπολύσει μία πρωτοφανή συκοφαντική δυσφήμηση και εκστρατεία σε βάρος μου, διεγείροντας και άλλα άτομα σε αρνητικά, δυσφημιστικά και απειλητικά μηνύματα και σχόλια, τρομακτικού περιεχομένου»! Η πλευρά του ιδιοκτήτη της ταβέρνας υποστηρίζει ότι έχουν σχηματιστεί τρεις ποινικές δικογραφίες σε βάρος ταυτοποιημένων προσώπων μετά από μήνυση που υπέβαλε εναντίον τους.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις