Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πώς η διδασκαλία των παιδιών μας μπορεί να γίνει πιο δημιουργική;

Πώς η διδασκαλία των παιδιών μας μπορεί ...

Δευτέρα στις 17.30 στο My Way - Μία ημερίδα που διοργανώνει η γνωστή Πατρινή εταιρεία p-consulting.gr

Αλήθεια, έχετε σκεφτεί πώς η διδασκαλία παιδιών προσχολικής και πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης θα μπορούσε να γίνει πιο δημιουργική; Ποιος θα μπορούσε να ήταν ο ρόλος των ψηφιακών εκπαιδευτικών παιχνιδιών στην εκπαιδευτική διαδικασία; Ποια εργαλεία μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι εκπαιδευτικοί για να δημιουργήσουν πρωτότυπα ψηφιακά εκπαιδευτικά παιχνίδια;

Ένα είναι βέβαιο, το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα πάσχει από φαντασία!

Με αυτές τις ερωτήσεις κατά νου, η γνωστή Πατρινή εταιρεία p-consulting.gr, διοργανώνει ημερίδα με θέμα το animation και τη σχέση του με την διδασκαλία των παιδιών, την Δευτέρα 15/1 στις 17.30 στο ξενοδοχείο My Way.

Εξειδικευμένοι επαγγελματίες από διάφορους κλάδους (Καθηγητές Πανεπιστημίου, Παιδαγωγοί, Ψυχολόγοι, Δάσκαλοι Α/θμιας Εκπαίδευσης, Σχολικοί Σύμβουλοι) από Ελλάδα και Κύπρο, πρόκειται να αναλύσουν και να συζητήσουν με το κοινό ζητήματα, σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις, καινοτόμες προσεγγίσεις και ψηφιακά εργαλεία που αφορούν στη διδασκαλία των παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας, με τη χρήση ψηφιακών εργαλείων και ειδικότερα τη χρήση animation.

Σημειώνεται πως η ημερίδα είναι ανοικτή στο κοινό και απευθύνεται σε δασκάλους, εκπαιδευτικούς, σχολικούς συμβούλους, παιδαγωγούς, βρεφονηπιαγωγούς, γονείς, εκπαιδευτές, οργανισμούς/φορείς απασχόλησης παιδιών 6-12 ετών, αλλά και γενικότερα σε όσ@ ενδιαφέρονται για τη χρήση των νέων τεχνολογιών στην εκπαίδευση.

Οι ενδιαφερόμεν@ μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους online ή πριν την έναρξη της Ημερίδας. Οι συμμετέχοντ@ στην Ημερίδα θα λάβουν Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες, δείτε τη σελίδα της ημερίδας εδώ.

Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τα στελέχη της p-consulting.gr στα ακόλουθα e-mails: [email protected],[email protected] ή/και στο τηλέφωνο 2611.811.200.

Αξίζει να σημειώσετε την ημερομηνία και την ώρα στο ημερολόγιο σας  – είναι ώρα για νέες ιδέες και ανακαλύψεις!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά