Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: «Νόμιζα ότι θα με σκοτώσει…» – Στιγμές αγωνίας για «Το αστέρι της Φασκομηλιάς»

Ηλεία: «Νόμιζα ότι θα με σκοτώσει…» – Στ...

Ο Θεόδωρος Βλάμης -γνωστός κι ως «το αστέρι της Φασκομηλιάς»- έζησε τον απόλυτο τρόμο...

Τον εφιάλτη στον πρόσωπο του ληστή του αντίκρισε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας ο Θεόδωρος Βλάμης, γνωστός μέσα από τις συμμετοχές του σε τηλεοπτικές εκπομπές. «Νόμιζα ότι θα με σκοτώσει, φοβήθηκα πολύ»…

Με αυτά τα λόγια ο Θεόδωρος Βλάμης περιέγραψε τα όσα δραματικά έζησε.

Ο ίδιος που βρέθηκε στον Πύργο για κάποιες δουλειές έπεσε θύμα ενός 40χρονου, ο οποίος τον προσέγγισε κι αφού τον έπεισε ότι θα τον μεταφέρει στο σπίτι του με το αυτοκίνητο του, τον οδήγησε σε ένα απόμερο μέρος, δίπλα από τον Αλφειό Ποταμό, τον απείλησε, τον λήστεψε και τον εγκατέλειψε.

Ο Θεόδωρος Βλάμης -γνωστός κι ως «το αστέρι της Φασκομηλιάς»- έζησε τον απόλυτο τρόμο.

Η εφημερίδα  «Πατρις» επικοινώνησε με τον ίδιο, ο οποίος περιέγραψε λεπτομερώς όλα όσα συνέβησαν.

«Είχα κατέβει στον Πύργο για να επισκεφτώ έναν γιατρό και να κάνω κάποια ψώνια. Όταν τελείωσα τις δουλειές μου πήγα στη στάση του ΚΤΕΛ στο 2ο Λύκειο και περίμενα το λεωφορείο.

Η ώρα ήταν έντεκα παρά. Με πλησίασε ένας άνδρας με ένα αγροτικό αυτοκίνητο και ξεκίνησε να μου μιλά. Με ρώτησε τι κάνω εκεί, και του απάντησα ότι περιμένω το λεωφορείο. Τότε μου είπε ότι και ο ίδιος πάει στην ίδια περιοχή με εμένα και μου είπε ότι θα πάει αυτός. Μετά πήγαμε σε ένα βενζινάδικο για να βάλει βενζίνη. Μου ζήτησε χρήματα και του είπα δεν έχω να του δώσω και του ζήτησα να με αφήσει να κατέβω από το αυτοκίνητο. Δεν με άφησε να κατέβω, και ξεκίνησε και πάλι…

Πριν τη γέφυρα του Αλφειού, έστριψε μέσα σε ένα στενό, ήταν σκοτάδια και απόμερα… Φοβήθηκα πολύ… Έτρεχε με το αυτοκίνητο και τον ρώτησα που πάμε, μου είπε ότι πάμε στο σπίτι κάποιας θείας του να πάρει χρήματα… του είπα ότι δεν έχει κάποιο σπίτι εκεί και του ζήτησα και πάλι να κατέβω. Σταμάτησε το αυτοκίνητο και εκείνη την ώρα μου λέει:“εδώ ήσουνα, τελείωσες”…

Τον ρώτησα τι θέλει από εμένα, έβαλα τις φωνές, ζήταγα βοήθεια και μου είπε ότι δεν με ακούει κανείς… Μου ζήτησε τα χρήματά μου, του έδωσα το πορτοφόλι και πήγα να ανοίξω την πόρτα… Με δύναμη την έκλεισε πάλι και μου άρπαξε και το κινητό μου. Κατάφερα να βγω από το αυτοκίνητο και τότε ήρθε προς το μέρος μου και κόντεψε να με πατήσει…με έβαλε και πάλι μέσα στο αμάξι και άρχισε να ψάχνει τις τσέπες του. Βρήκε και μου πήρε ένα σταυρό που είχα και κάποια άλλα χρυσαφικά. Του τα έδωσα όλα και χάθηκα μέσα στα σκοτάδια… Κατάφερα να βγω πάνω στον κεντρικό δρόμο να ζητήσω βοήθεια. Φοβήθηκα για τη ζωή μου… Νόμιζα ότι θα με σκοτώσει».

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, μέσα από τις περιγραφές του θύματος και ύστερα από πληροφορίες που είχαν στη διάθεση τους, κατάφεραν να εντοπίσουν πολύ γρήγορα τον δράστη και να τον συλλάβουν.

Μάλιστα όπως προέκυψε ο 40χρονος είχε διαπράξει και μία κλοπή σε Μηχανουργείο στην πόλη του Πύργου. «…θα ήθελα να ευχαριστήσω τους αστυνομικούς της ΥΑ Πύργου οι οποίοι από την πρώτη στιγμή έδειξαν τεράστιο ενδιαφέρον για την περίπτωσή μου και κατάφεραν πολύ σύντομα να βρουν τον δράστη και να μου επιστρέψουν τα πράγματά μου…», συμπλήρωσε ο κύριος Βλάμης.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις