Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μέγαρα: "Μας χτυπούσε με ό,τι έβρισκε" – Συγκλονίζει η μητέρα του 4χρονου

Μέγαρα: "Μας χτυπούσε με ό,τι έβρισ...

Μάχη για τη ζωή δίνει το 4χρονο αγοράκι από τα Μέγαρα, χτυπημένο άγρια από τον σύντροφο της μητέρας του.

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ το 4χρονο αγόρι που ξυλοκοπήθηκε άγρια στα Μεγαρα από τον σύντροφο της μητέρας του.

Σύμφωνα με τη μητέρα, στο σπίτι υπήρχαν περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας από τον σύντροφο προς τη γυναίκα αλλά και τα παιδιά της. «Στα καλά καθούμενα χτύπαγε εμένα, χτυπούσε τα παιδιά μου με κουτάλες, με ό,τι έβρισκε. Αντικείμενα τα πέταγε πάνω μου», κατήγγειλε η μητέρα σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Από το ιατρικό ανακοινωθέν προκύπτει ότι ο 4χρονος, όταν μεταφέρθηκε στο Θριάσειο, ήταν ήδη σε πολύ άσχημη κατάσταση, ενώ η αξονική έδειξε ότι είχε υποστεί επισκληρίδιο αιμάτωμα και εγκεφαλικό οίδημα.

Στο νοσοκομείο και τα αδέρφια του
Στο μεταξύ, ο 8χρονος αδερφός του 4χρονου υποβλήθηκε σε ορθοπεδική επέμβαση για την αποκατάσταση κατάγματος στο δεξί του χέρι. Παράλληλα, τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της γυναίκας, τα οποία νοσηλεύονται επίσης, δεν φέρουν εμφανή τραύματα. Ωστόσο, θα υπάρξει για όλα τα παιδιά ιατροδικαστική και παιδοψυχιατρική εκτίμηση.

Ο δράστης αναζητείται από τις Αρχές, την ώρα που οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. τόσο στη Λαμία, όπου αρχικά ζούσε η γυναίκα, όσο και στον καταυλισμό του Βλυχού στα Μέγαρα, όπου ζούσαν τελευταία, έχουν αποβεί άκαρπες.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις