Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Dexamenes 22: Η γαστροταβέρνα που επανακαθορίζει τις ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις

Dexamenes 22: Η γαστροταβέρνα που επανακ...

Πάντα με τις ποιοτικότερες "αγνές" πρώτες ύλες

"Ομορφύναμε πολύ με την ανάπλαση" μας λέει ο Μιχάλης Τομοποσίδης για το γραφικό δρομάκι του εστιατορίου Dexamenes 22, δίπλα στο Παλαιό Νοσοκομείο και το Κάστρο, σε ένα από τα ωραιότερα σημεία της άνω πόλης, πάνω από τις εμβληματικές σκάλες της Αγίου Νικολάου.

Με πολύ όμορφη αυλή και εσωτερικό από πέτρα και ξύλο, αυτό το easy & comfort στέκι υποδέχεται κόσμο μέσα και έξω -ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες- σερβίροντας φαγητό μεσημέρι και βράδυ αλλά και λειτουργώντας από το πρωί για πρωινό με καφέ.

Η χαλαρή και ανεπιτήδευτη ατμόσφαιρα και το vintage σκηνικό με τα παλιά σπίτια ολόγυρα, κάνουν αναμφίβολα το μέρος ξεχωριστό. «Φέτος το μενού αλλάζει και συστηνόμαστε ως γαστροταβέρνα. Δίνουμε έμφαση σε παραδοσιακά πιάτα με σύγχρονες εκτελέσεις, ενώ προσφέρουμε πολλές κοπές κρεάτων», μας ενημέρωσε ο κ. Τομοποσίδης. Ήδη έχουν αγαπηθεί πολύ προτάσεις όπως παπαρδέλες με μοσχαρίσια μάγουλα, ή σιτεμένες μπριζόλες 45 ημερών. Επιπλέον, πάντα εξάπτουν το ενδιαφέρον τα μαγειρευτά πιάτα ημέρας που εμφανίζονται ως έξτρα το weekend.

«Θέλουμε όσοι έρχονται να ευχαριστηθούν την κουζίνα μας αλλά και όλο το περιβάλλον. Να συζητήσουν, να διαβάσουν το βιβλίο τους, να ρεμβάσουν έξω, ή να χαζέψουν από το παράθυρο με τη θαλπωρή της ξυλόσομπας μέσα. Είναι υπέροχα εδώ ακόμα και όταν βρέχει… Διαθέτουμε πλέον τον χώρο και για εκδηλώσεις και κοινωνικά events.

Οι Dexamenes 22 έχουν κερδίσει τη νεολαία, αλλά και τους μεγαλύτερους με το πνεύμα φιλοξενίας τους» υπογραμμίζει ο οικοδεσπότης - επιχειρηματίας. Ασυζητητί πάντως όσα δοκιμάζεις είναι πολύ χορταστικά, επανακαθορίζοντας «αγνά» τις ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις.

Καλή μας όρεξη λοιπόν.

Dexamenes 22 | Παναγούλη 22, Πάτρα | T: 2610 222120

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life