Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τάκης Ζαχαράτος: Οι επωνυμίες είναι μπούρδες και μου φαίνονται βλακείες όλα αυτά

Τάκης Ζαχαράτος: Οι επωνυμίες είναι μπού...

«Στην διάρκεια της διαδρομής μου, συνάντησα φοβερούς δασκάλους και είχα δύο συγκλονιστικούς συμμάχους, τον Θεό και τον κόσμο» πρόσθεσε

Ο Τάκης Ζαχαράτος έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική πορεία του, αλλά και το πώς διαχειρίζεται την αναγνωρισιμότητα.

Ο ηθοποιός και κορυφαίος performer μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» κι αρχικά, ανέφερε: «Κυκλοφορώ στον δρόμο και ξεχνώ ότι είμαι ο Τάκης Ζαχαράτος».

Πρόσθεσε επίσης: «Είναι μια κίνηση από πλευράς μου να μη χάσω όλο αυτό που μπορεί να χαθεί, όταν είσαι κάπως γνωστός. Για εμένα, οι επωνυμίες είναι μπούρδες και μου φαίνονται βλακείες όλα αυτά κι άνευ σημασίας. Εγώ αισθάνομαι καλλιτέχνης και αθλητής».

 Μιλώντας για την ενασχόλησή του στο παρελθόν με την ενόργανη γυμναστική, ανέφερε: «Στην ενόργανη μετάνιωσα που δεν συνέχισα, γιατί είχα πάρει και μετάλλια κι όλοι λέγανε ότι θα μπορούσα να είχα φέρει και ολυμπιακό μετάλλιο».

Αναφορικά με το αν ένιωσε ποτέ ότι «καβάλησε το καλάμι», δήλωσε: «Ήμουν πολύ αυθόρμητος, όταν έγινα επώνυμος και συνειδητοποίησα ότι με παρακολουθούν μπλόκαρα. Δεν έχω καταλάβει ότι "ψωνίστηκα", ίσως με έσωσε ότι στη ζωή μου έχω ανασφάλειες. Δεν νομίζω ότι είχα ποτέ έπαρση».

Τέλος, μίλησε για την επαγγελματική του πορεία. «Στην διάρκεια της διαδρομής μου, συνάντησα φοβερούς δασκάλους και είχα δύο συγκλονιστικούς συμμάχους, τον Θεό και τον κόσμο. Ούτε είχα φανταστεί ότι θα είμαι για τόσο καιρό στην δουλειά. Ξεκίνησα με ένα βαλιτσάκι, να πάω να κάνω ένα σόου και λέω "εντάξει θα γυρίσω πίσω στο κομμωτήριο μου". Εγώ δεν ήθελα να το κάνω αυτό δημόσια, ήθελα να το κάνω για πλάκα με τους φίλους μου», είπε κλείνοντας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight